KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Τατοΐου

19/10/2020 15:29
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 19.10.2020 έως 23.10.2020 ή εναλλακτικά κατά το χρονικό διάστημα από 02.11.2020 έως 06.11.2020 και κατά τις ώρες 22.00’ έως 06.00’ της επομένης, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του Α/Κ Τατοϊου (χ/θ 16,795), περιοχής Δήμου Μεταμόρφωσης, ως εξής:

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

1η ΦΑΣΗ:

HLEKTROFOTISTIKH

Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου, της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α) και της λωρίδας επιβράδυνσης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

2η ΦΑΣΗ:

Αποκλεισμός της οδού Τατοΐου, από το ύψος της συμβολής της με τον κλάδο εξόδου έως το ύψος της συμβολής της με το βόρειο όριο του έργου παραχώρησης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αχαρνές.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Άννα Χοχλάκη
Συντάκτης
Άννα Χοχλάκη

Η Άννα Χοχλάκη έχει 30 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.