KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Μειώνονται τα δρομολόγια καθαριότητας στο δήμο Φυλής. 70% περικοπή στα καύσιμα ζήτησε η διοίκηση. Κλειστά και τα ταμεία

03/07/2015 10:05
Ανανεώθηκε 06/07/2015 08:03
2 '
δημαρχείο Φυλής, δήμος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μόνο τα οχήματα με αέριο και ένα – δυο οχήματα με πετρέλαιο του δήμου Φυλής θα κυκλοφορούν από τη Δευτέρα στους δρόμους της πόλης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα της επάρκειας καυσίμων, όπως αποφασίστηκε σε συναντήσεις με τους διευθυντές των αρμόδιων τμημάτων.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Από παντού, ωστόσο, ακούστηκαν φωνές ότι οι περικοπές δεν πρέπει να αφορούν, κυρίως, τα απορριμματοφόρα και τον τομέα της καθαριότητας αλλά και τα αυτοκίνητα με τα οποία υπάλληλοι και αιρετοί κυκλοφορούν ασταμάτητα καθημερινά σε όλο το δήμο.

Δέκτης των διαμαρτυριών και της ανάγκης να μειωθούν τα “σούρτα-φέρτα” όλων των οχημάτων και όχι μόνο εκείνων που χρησιμοποιούνται για την καθαριότητα έγινε, κατά πληροφορίες, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Μιχάλης Οικονομάκης. Και αυτό, διότι ο καθένας μπορεί να επικαλεστεί ότι εκτελεί με το αυτοκίνητο του δήμου εντολές από την υπηρεσία του αλλά στην πράξη είναι σχετικό και έχει ένα όριο – και όλοι το γνωρίζουν.

Τελικά αποφασίστηκε να μειωθούν τα προγράμματα καθαριότητας και να κινούνται τα οχήματα που χρησιμοποιούν αέριο (τα οποία θα βγαίνουν διπλές βάρδιες) καθώς και ένα με δυο ακόμα οχήματα με πετρέλαιο.

Στο μεταξύ, με έγγραφο που απέστειλε σε όλες τις υπηρεσίες ο αντιδήμαρχος Διοίκησης και Εσόδων Δημήτρης Καμπόλης ζητά να καταναλώνουν 70% λιγότερα καύσιμα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η τρέχουσα, ειδικών συνθηκών και άγνωστης διάρκειας, περίσταση. Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ, με απόφαση της διοίκησης παραμένουν κλειστά τα ταμεία και ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του με το δήμο.

Και προκαλεί εντύπωση, διότι οι συναλλαγές αυτές αφορούν μετρητά και συνεπώς τη δυνατότητα σχετικής ρευστότητας στα ταμεία του δήμου.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: