KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Μετά από 110 χρόνια ξεκίνησε η διάνοιξη της Κωνσταντινουπόλεως

19/09/2013 14:46
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

konstantinoupoleos1mikroΞεκίνησε,προ ημερών, η διάνοιξη της οδού Κωνσταντινουπόλεως μεταξύ των οδών Ρωμέση και Παπανίκα. Πρόκειται για τον παράλληλο δρόμο της Λεωφόρου Δημοκρατίας, από τη μεριά του τρένου, ο οποίος παρότι είχε απαλλοτριωθεί πριν από 110 χρόνια παρέμενε κλειστός, με αποτέλεσμα ένας κομβικός δρόμος για τη διοχέτευση της κυκλοφορίας των Αχαρνών, να κόβεται στην μέση.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

 Το έργο που έχει μήκος 105 μέτρα εντάχθηκε σε εργολαβία με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ πραγματοποιείται από την ΕΡΓΟΣΕ και θα συνοδευτεί από συμπληρωματικά έργα που αναμένεται ν’ άλλάξουν την εικόνα της περιοχής.Παράλληλα, θα κατασκευαστεί αγωγός ο οποίος θα παραλαμβάνει τα όμβρια της σιδηροδρομικής γραμμής. Σήμερα τα όμβρια διοχετεύονται από τις γραμμές σε ένα μικρό άνοιγμα μεταξύ δύο κατοικιών το οποίο έχει πλάτος μικρότερο από 1 μέτρο.

Οι εργασίες, πάντως, εκτελούνται, εδώ κι έναν μήνα καθώς παράλληλα ΄κατασκευάζονται τοιχεία, κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής, προκειμένου να τοποθετηθεί η σιδερένια περίφραξη για την προστασία του κόσμου αλλά και την αποτροπή των χρηστών από το να διασχίζουν τις γραμμές του τρένου.

Τέλος, τις επόμενες ημέρες μετά από αίτημα του Δήμου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για να ενωθεί ο αγωγός της Αγίου Δημητρίου με τον κεντρικό αγωγό που διέρχεται από την Λεωφόρο Δημοκρατίας, ενώ πρόκειται ν’΄αλλαχθεί ο υπάρχων σωλήνας υδροδότησης της συγκεκριμένης οδού, ο οποίος έχει χαλάσει.

1.Ο Δήμαρχος εποπτεύει το έργο μαζί με τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Γκίκα, 2.Καλουπώνονται τα τοιχεία,3.Το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα στο Φθινόπωρο.

konstantinoupoleos konstantinoupoleos3 konstantinoupoleos1

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: