KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Ξεκινά η γεωγραφική αποτύπωση σε Αχαρνές, Φυλή και Καματερό για σταθμούς του ΜΕΤΡΟ.Έπιασαν τόπο οι συναντήσεις του Χάρη Δαμάσκου

05/07/2021 15:31
1 '
Χάρης Δαμάσκος
Χάρης Δαμάσκος
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Η περαιτέρω επέκταση της γραμμής 2 του Μετρό, με πρόσθετους σταθμούς, προς Καματερό, Άνω Λιόσια και Αχαρνές ανακοινώθηκε και επισήμως κατά τη διάρκεια των εργασιών του 4ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών ITC2021.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ο πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ Χάρης Δαμάσκος, ο οποίος πριν λίγους μήνες είχε συζητήσει για την επέκταση της γραμμής 2 στις Αχαρνές, με τον πρόεδρο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο facebook.

“5 μήνες μετά την συνάντηση με τον φίλο Nikolas Kouretas , Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, την κατάθεση της πρότασης μου και τη συζήτηση μας για επέκταση της γραμμής 2 στις Αχαρνές, ανακοινώθηκε επίσημα ότι σχεδιάζεται η περαιτέρω επέκταση της Γραμμής 2 με 3 πρόσθετους σταθμούς για την εξυπηρέτηση των περιοχών Καματερού, Α.Λιοσίων-Ζεφυρίου και Αχαρνών και ότι πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει η τοπογραφική αποτύπωση και στις περιοχές αυτές. Ευχαριστώ πολύ για την εξέλιξη αυτή το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών καθώς και την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ”

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: