ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Με αισιοδοξία και θετικούς οιωνούς ξεκίνησαν οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ακράτητου Άνω Λιοσίων
31/08/2020 09:20
1 '
Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους και περιμένουν τα μικρά αστεράκια του ποδοσφαίρου να κυνηγήσουν το μέλλον τους. Ο λόγος για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου για αγόρια και κορίτσια του Ακράτητου Άνω Λιοσίων που επιμένουν και φέτος δυναμικά και αισιόδοξα.
Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της Α.Π.Ο. Ακράτητου αποτελούν το πρώτο βήμα ένταξης παιδιών στον αθλητισμό. Κύρια επιδίωξη των ανθρώπων που τις διοκούν και των προπονητών τους, του υπεύθυνου προπονητών Βαγγέλη Καραμούλου και του προπονητή της γυναικείας ομάδας Παναγιώτη Λουμάκη είναι να γνωρίσουν τα παιδιά την ευγενή άμιλλα, το σεβασμό, τη συνεργασία και την ευθύνη, στοιχεία που βελτιώνουν το χαρακτήρα τους.
Στα θετικά τους είναι η εφαρμογή σύγχρονων τρόπων προπόνησης σε φυσικό χλοοτάπητα καθώς και η συμμετοχή σε τουρνουά.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η ολοένα αυξανόμενη άνοδος της γυναικείας ομάδας του Ακράτητου, η οποία τόσο με τις σημαντικές μεταγραφές, όσο κυρίως, με την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή της Παναγιώτη Λουμάκη, προοιωνίζεται να έχει θετική πορεία.
Εγγραφές καθημερινά 18:00-19:30 στο γήπεδο του Ακράτητου









