KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Με οκτώ θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών

26/03/2016 14:33
2 '
Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών
φωτο αρχείου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Αν κι έχει να συνεδριάσει ένα μήνα, το δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών, θα συζητήσει μόνο οκτώ θέματα κι αυτά χωρίς κάποια αξιόλογη σημασία καθώς πρόκειται κυρίως για συγκρότηση επιτροπών, την Τρίτη  29 Μαρτίου,στις 19:00. Η “ανυδρία” που παρατηρείται στα θέματα του δημοτικού συμβουλίου οφείλεται λίγο πολύ στην ανυπαρξία προϋπολογισμού (έχει επιστραφεί με αρκετές παρατηρήσεις) όπως και στο ότι παρατηρείται στασιμότητα, από την πλευρά της κεντρικής διοίκησης και της Περιφέρειας, στη δρομολόγηση έργων και δράσεων για το δήμο Αχαρνών.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

 ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ 29/03/2016

 1  «Συγκρότηση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δήμου Αχαρνών.»

 2  Συγκρότηση επιτροπής για την προσωρινή & οριστική παραλαβή του έργου:  «Ολοκλήρωση  δικτύου ακαθάρτων Θρακομακεδόνων»

 3  Συγκρότηση επιτροπής για την προσωρινή & οριστική παραλαβή του έργου:  «Κατασκευή αγωγών ακαθάρτων  στις περιοχές   Μπόσκιζας – Αγ. Παρασκευής»

 4  Ορισμός α) εκπροσώπου του Δήμου Αχαρνών, για την συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής επιλογής δικηγόρων με έμμισθη εντολή στο Δήμο, β) υπαλλήλου του Δήμου, που θα ασκεί καθήκοντα της επιτροπής αυτής και των αναπληρωματικών τους.

 5  « Διαγραφή οφειλής του κ. Κατσανδρή Ιωάννη από τον βεβαιωτικό κατάλογο 151/02-04-2015 ύψους 1.261,82€ που αφορά ανείσπραχτα Δ.Τ. & Δ.Φ.»

 6  Μίσθωση ακινήτου  για δημιουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

 7  Ψήφιση   πίστωσης  ποσού  7.016,00 €,    από    το  Υπουργείο  Εσωτερικών  και Διοικητικής  Ανασυγκρότησης,  Δια  μέσου του Ταμείου Παρακαταθηκών  και Δανείων και απόδοση αυτών στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την αμοιβή των εθελοντών σχολικών τροχονόμων, χρονικής περιόδου  Ιανουαρίου – Μαρτίου 2016.

 8  Ψήφιση πίστωσης 179.933,15 €, από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης  δια  μέσου  του  Ταμείου  Παρακαταθηκών   και  Δανείων    και  κατανομή αυτών  στις  Σχολικές  Επιτροπές  Πρωτοβάθμιας   και   Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  Δήμου  Αχαρνών  για  την κάλυψη των λειτουργικών τους αναγκών   A΄ κατανομή 2016.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: