KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Νέα απάντηση δια χειρός… άλλου στη ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ από το σύλλογο Πανοράματος

20/04/2015 09:27
Ανανεώθηκε 20/04/2015 09:38
3 '
εφημερίδες, Τύπος
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Νέα… μεταμεσονύχτια (!) απάντηση – γραμμένη και αυτή προφανώς από συγκεκριμένο πολυπράγμονα της περιοχής – κατά της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ, απέστειλε ο σύλλογος Πανοράματος, δηλαδή τα 4 από τα 7 μέλη του, που ψήφισαν την αποπομπή της εφημερίδας από τη σελίδα του συλλόγου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Την παραθέτουμε χωρίς να ασχοληθούμε περαιτέρω γιατί δεν το αξίζει, με δυο υπομνήσεις μόνο: ότι η απόφαση δεν πάρθηκε συλλογικά αλλά κατά πλειοψηφία και ότι είναι προς τιμήν των μελών του συλλόγου που κάνουν λόγο για σοβαρά προβλήματα της περιοχής, τη στιγμή που δεν έχουν ενδιαφερθεί για την επίλυσή τους!

Και μια φιλική συμβουλή προς το σύλλογο: επειδή η δεύτερη απάντηση ήταν πιο αστεία από την πρώτη, καλό θα είναι να μην πέφτουν στην παγίδα του «λεκτικού» πινγκ-πονγκ στο οποίο επιδιώκει να τους εμπλέξει ο συντάκτης της απάντησης, προφανώς γιατί με τον τρόπο αυτό τροφοδοτεί το κόμπλεξ του. Το μόνο που κάνει είναι να εκθέτει το σύλλογο…

Δείτε το “επίμαχο” ρεπορτάζ της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ  ΕΔΩ  και θα καταλάβετε ποιοι λείπουν και γιατί έγινε ο… ντόρος!!

Και διαβάστε τη νέα απάντηση του συλλόγου:

«Ο Σύλλογος Πανοράματος Δήμου Φυλής θεωρεί ανεπιθύμητους και τους διαγράφει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του όσους δεν καλύπτουν πραγματικά τα γεγονότα και τα παρουσιάζουν με τρόπο που εξυπηρετεί τους σκοπούς και τα συμφέροντά τους.
Ταπεινό ένστικτο είναι η προσπάθεια έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης να μειώσουν τις προσπάθειες ενός Συλλόγου να προσφέρει στην συνοικία του .
Ο Σύλλογος Πανοράματος Δήμου Φυλής δεν είναι και δεν θα γίνει ποτέ σκαλοπάτι κανενός για πολιτικά παιχνίδια.
Ο Σύλλογος Πανοράματος Δήμου Φυλής δεν ανήκει και δεν εξυπηρετεί καμία πολιτική παράταξη , άλλωστε οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν πριν ένα χρόνο .
Επίσης αυτό το αποδείξαμε καλώντας στα γραφεία του συλλόγου μας όλους τους υποψήφιους Βουλευτές από το δήμο μας προεκλογικά χωρίς εξαιρέσεις ή αποκλεισμούς.
Ο Σύλλογος Πανοράματος Δήμου Φυλής δεν “κατάργησε ” την άδεια λειτουργίας της Δυτικής Όχθης ώστε να στερηθούν οι πολίτες της συνοικίας μας την “σφαιρική” ενημέρωση της.
Οι πολίτες της συνοικίας Πανοράματος Δήμου Φυλής διαβάζουν ελεύθερα αυτό που τους ενδιαφέρει χωρίς να τους κατευθύνει κανείς σε αυτό.
Σε έναν σύλλογο όλοι γνωρίζουμε πως οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά.
Η απόφαση λοιπόν για την διαγραφή της Δυτικής Όχθης από το Facebook του συλλόγου έγινε στις 08-03-2015. Το τεράστιο λοιπόν ενδιαφέρον της Δυτικής Όχθης για το Πανόραμα είναι πως ανακάλυψε την διαγραφή της ενάμισι σχεδόν μήνα αργότερα!!!
Και επιτέλους ο Σύλλογος λειτουργεί δημοκρατικά και δεν λεει ‘ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ” όπως ήταν η απάντηση που πήραμε από το συγκεκριμένο έντυπο (ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΓΡΑΦΩ). H απάντηση αυτή ήρθε όταν ρωτήσαμε γιατί στην κοπή πίτας των Συλλόγων “ξέχασε ” να βάλει την φωτογραφία της πίτας του Πανοράματος αλλά αντιθέτως πρόβαλε συγκεκριμένα άτομα στο ρεπορτάζ της και όχι όλους τους παρευρισκομένους , που τιμητικά για εμάς ήταν πάρα μα πάρα πολλοί από όλες τις δημοτικές παρατάξεις καθώς από την Περιφέρεια Αττικής.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Δυτική Όχθη δίνει τόση σημασία στο Πανόραμα και ενδιαφέρεται για τα προβλήματα του ….στα λόγια. Τώρα λοιπόν που θα περάσει πόρτα πόρτα από τα 630 σπίτια της συνοικίας για να μοιράσει τις εφημερίδες (όπως ανέφερε στο άρθρο της) να φροντίσει να λάβει γνώσει και για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή που από ότι φαίνεται αγνοεί.
Για αποφυγή νέων παρεξηγήσεων οι αποφάσεις των δελτίων τύπου πάρθηκαν συλλογικά το Σάββατο το βράδυ σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ για το θέμα».

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: