KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Κραυγή γυναικών για βοήθεια

ΑΧΑΡΝΕΣ

Ολοκληρώνονται οι εργασίες απολύμανσης σε κτίρια και δομές του Δ. Αχαρνών

02/03/2020 18:10
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σήμερα το βράδυ αναμένεται να΄χει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος της απολύμανσης στις σχολικές μονάδες, ενώ το μεγάλο πλήθος τους οδήγησε στην απόφαση να παραμείνουν κλειστά για μία μέρα, ούτως ώστε να παραδοθούν όλα απολύτως έτοιμα προς χρήση από μαθητές και εκπαιδευτικούς.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σύμφωνα με Δ.Τ του Δήμου Αχαρνών κανονικά θα λειτουργήσουν την Τρίτη οι παιδικοί σταθμοί και η Αρωγή, καθώς οι χώροι τους ήταν από τους πρώτους χρονικά που απολυμάνθηκαν. Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα έχουν απολυμανθεί: οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), οι παιδικοί σταθμοί, τα ΚΑΠΗ, οι κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, τα ΚΕΠ και τα κτίρια του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Ο Δήμος Αχαρνών συνιστά ψύχραιμη αντιμετώπιση από την πλευρά των δημοτών, τήρηση των οδηγιών του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας και τήρηση όλων των κανόνων ατομικής υγιεινής, ενώ διαβεβαιώνει πως ενεργώντας πάντα με υπευθυνότητα και βάσει των οδηγιών των αρμόδιων φορέων παραμένει σε ετοιμότητα και εγρήγορση.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: