KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών στην Περιφερειακή Αιγάλεω

18/05/2022 12:07
1 '
Τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών στην περιφερειακή Αιγάλεω
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Παραδίδεται στην κυκλοφορία από την Περιφέρεια Αττικής τμήμα στην Περιφερειακή Αιγάλεω, 3 μήνες μετά την κατάρρευση του τοιχίου.

Το τμήμα που αποκαταστάθηκε από την Περιφέρεια Αττικής εκτείνεται σε 84 μέτρα μήκος και παραδίδεται ξανά στην κυκλοφορία οχημάτων την Παρασκευή 20 Μαΐου, έπειτα από την πτώση του τοιχίου και η τροχαία είχε αποκλείσει την κυκλοφορία στις 8 Φεβρουαρίου 2022.

Η Περιφέρεια Αττικής, με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλου, ενέταξε το έργο αποκατάστασης του τοιχίου σε έργο υψηλής προτεραιότητας, καθώς το συγκεκριμένο τμήμα οδικού δικτύου εξυπηρετεί μεγάλο όγκο κυκλοφορίας. Η εκτέλεση των εργασιών προχώρησε άμεσα με αποτέλεσμα εντός τριμήνου το τμήμα της Περιφερειακής Αιγάλεω να παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών στην περιφερειακή Αιγάλεω

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: