KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Που βρίσκεται το “κλειδί” από το “κρυφτούλι” που έπαιξε η διοίκηση Παππού στην οικονομική επιτροπή;

21/03/2016 15:03
Ανανεώθηκε 21/03/2016 15:10
2 '
οικονομική επιτροπή, συνεδρίαση, δήμος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σε τέσσερα θέματα που αφορούν δικαστικές υποθέσεις (Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων) και για τα οποία, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, δεν υπήρχαν εισηγήσεις, ενδεχομένως να βρίσκεται το «κλειδί» στην αδικαιολόγητη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του δημάρχου Χρήστου Παππού, κατά τη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής δήμου Φυλής.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι συγκεκριμένες εισηγήσεις αναγνώσθηκαν από το δήμαρχο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η οποία ξεκίνησε νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα, τελείωσε με διαδικασίες «ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώνετε» και δεν επέτρεψε στους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης (που έφτασαν στην ώρα τους) να ενημερωθούν και να τοποθετηθούν.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, κατέδειξε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται η διοίκηση Παππού την έννοια της διαφάνειας και των συλλογικών δημοκρατικών διαδικασιών που – με πομπώδη τρόπο και διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά της – δηλώνει ότι προστατεύει.

 

Δείτε σε ποια θέματα δεν υπήρχαν, κατά πληροφορίες, εισηγήσεις και ενδεχομένως να αποτελούν την απάντηση στο “κρυφτούλι” που θέλησε να παίξει η διοίκηση Παππού:

1. Παροχή πληρεξουσιότητας στο δικηγόρο Αθηνών κ. Αλεξόπουλο Βασίλειο, για τη νομική στήριξη αιρετού του Δήμου Φυλής, ενώπιον του Α΄ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών (Κλητ. Θέσπισμα 1183/11), κατά τη κατά τη δικάσιμο της 30-3-2016 και σε κάθε μετ’ αναβολή δικάσιμο.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς)
2. Παροχή πληρεξουσιότητας στο δικηγόρο Αθηνών κ. Αλεξόπουλο Βασίλειο, για τη νομική στήριξη αιρετού του Δήμου Φυλής, ενώπιον του Α΄ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών (Κλητ. Θέσπισμα 426/12), κατά τη κατά τη δικάσιμο της 30-3-2016 και σε κάθε μετ’ αναβολή δικάσιμο.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς)
3. Παροχή πληρεξουσιότητας στο δικηγόρο Αθηνών κ. Αλεξόπουλο Βασίλειο, για τη νομική στήριξη αιρετού του Δήμου Φυλής, ενώπιον του Β΄ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών (Κλητ. Θέσπισμα 607/11), κατά τη κατά τη δικάσιμο της 1-4-2016 και σε κάθε μετ’ αναβολή δικάσιμο.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς)
4. Παροχή πληρεξουσιότητας στο δικηγόρο Αθηνών κ. Αλεξόπουλο Βασίλειο, για τη νομική στήριξη αιρετού του Δήμου Φυλής, ενώπιον του Β΄ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών (Κλητ. Θέσπισμα 1190/12), κατά τη κατά τη δικάσιμο της 1-4-2016 και σε κάθε μετ’ αναβολή δικάσιμο.
(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Χρήστος Παππούς)

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 21-3-16-1

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: