KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Κραυγή γυναικών για βοήθεια

ΦΥΛΗ

«Σας καταλαβαίνω αλλά… φτιάξτε τα μόνοι σας» το απόσταγμα της επίσκεψης του Μ. Κεφαλογιάννη στη Φυλή

31/10/2014 11:00
2 '
Μανόλης Κεφαλογιάννης, επίσκεψη, Φυλή, δήμος Φυλής, ευρωβουλευτής ΝΔ
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

«Όλο μέλι – μέλι και από τηγανίτα τίποτε» λέει ο σοφός λαός μας, παροιμία που βρήκε την απόλυτη εφαρμογή της, αφού ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανόλης Κεφαλογιάννης που επισκέφθηκε τη δημοτική κοινότητα Φυλής, κόμιζε μόνο ευχολόγια

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Την ανάγκη να μετατρέψει ο δήμος Φυλής τα προβλήματα σε στρατηγικά πλεονεκτήματα για ανάπτυξη και να αξιοποιήσει με ευρηματικότητα και φαντασία, κοινοτικούς και εθνικούς πόρους, επεσήμανε ο επικεφαλής της ομάδας των Ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, που επισκέφθηκε τη δημοτική κοινότητα της Φυλής, ύστερα από πρωτοβουλία του πρώην συνεργάτη και πολιτικού του φίλου Σωτήρη Μασούρη.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, τον οποίο υποδέχθηκαν με ιδιαίτερες τιμές ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή τόνισε ότι χρειάζονται εμπεριστατωμένες τεχνικές μελέτες, αφού, όπως είπε, η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτεί μόνο ώριμα σχέδια. «Εμείς, ως ομάδα της ΝΔ, αλλά και όλοι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές έχουμε το κλειδί της πρόσβασης στα κέντρα λήψης αποφάσεων, στις Βρυξέλλες. Όμως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τις δικές σας προτάσεις και μελέτες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Παππούς αναφέρθηκε στις αναπτυξιακές προτεραιότητες του δήμου Φυλής, θέτοντας τέσσερις άξονες: την ανάδειξη του φυσικού κάλλους του ορεινού όγκου της Πάρνηθας, την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού λόγω της ύπαρξης των δυο μοναστηριών και του αρχαιολογικού, λόγω του Φρουρίου Φυλής και του αρχαίου τείχους, την περιβαλλοντική αποκατάσταση της χωματερής και την κοινωνική ένταξη των ROMA.

Aπαντώντας ο Μανώλης Κεφαλογιάννης χαρακτήρισε ενδιαφέρουσες τις προσεγγίσεις του Δήμου Φυλής και πρότεινε τη συνεργασία με δήμους που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με τους ΡΟΜΑ, με σκοπό την εκπόνηση και τεκμηρίωση ενός προγράμματος που θα μπορούσε να βρει απήχηση στην Ευρωπαϊκή ένωση κι ως εκ τούτου να εξασφαλίσει την αναγκαία χρηματοδότηση.

Ο δήμαρχος Φυλής πρόσφερε στο Μανώλη Κεφαλογιάννη ένα βιβλίο που συνδέει δύο από τις στρατηγικές επιλογές του Δήμου Φυλής, την ανάδειξη της Πάρνηθας και την προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού: το έργο του ιστορικού Δημήτρη Γιώτα «Παλιά μοναστήρια της Πάρνηθας», που εκδόθηκε το 2004, με την ευγενική χορηγία του Δήμου Φυλής.

Μανόλης Κεφαλογιάννης, επίσκεψη, Φυλή, δήμος Φυλής, ευρωβουλευτής ΝΔ
Ο Μανόλης Κεφαλογιάννης προσερχόμενος στο δημοτικό κατάστημα Φυλής
Μανόλης Κεφαλογιάννης, επίσκεψη, Φυλή, δήμος Φυλής, ευρωβουλευτής ΝΔ
Μανόλης Κεφαλογιάννης και Χρήστος Παππούς, στο γραφείο που έχει συνδεθεί με τον, επί σειρά τετραετιών, δήμαρχο Δημήτρη Μπουραίμη
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: