KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Συνεχίζεται ο καθαρισμός των ρεμάτων στις Αχαρνές;

19/07/2015 13:53
1 '
Ρέματα Αχαρνές,αυτοψία Αχαρνές
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Την ανάγκη καθαρισμού των ρεμάτων Αχαρνών και Θρακομακεδόνων προτού ξεκινήσουν οι βροχοπτώσεις επισήμανε, προσφάτως, ο αντιδήμαρχος διοίκησης και προϊστάμενος πολιτικής προστασίας Αναστάσιος Χίος.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Απευθυνόμενος στην υπεύθυνη πολιτικής προστασίας, περιφερειακό σύμβουλο. Ιωάννα Τσούπρα ζήτησε να μάθει τι γίνεται με τον καθαρισμό των ρεμάτων στην περιοχή. Η απάντηση που έλαβε από την κ. Τσούπρα ήταν ότι η εργολαβία, η οποία έχει διάρκεια ενός έτους, συνεχίζεται και εκτελείται. Ο καθαρισμός των ρεμάτων για την Ανατολική Αττική ξεκίνησε το διάστημα που “χτυπήθηκαν” οι περιοχές της από τις βροχοπτώσεις, τον προηγούμενο Οκτώβρη.

Σημειώνεται ότι πέραν του ρέματος της Εσχατιάς όπου παρατηρείται μεγάλος όγκος φερτών υλικών, προβλήματα υπάρχουν με τη διάβρωση των  πρανών και της καταβύθισής τους σε αρκετό μήκος και πλάτος στο ρέμα του Κηφισού , ενώ μεγάλη συσσώρευση σκουπιδιών και ετοιμόρροπα πρανή παρατηρούνταν,επίσης, στα ρέματα Εσχατιάς, Καναπίτσας,Κηφισού, Αλιάκμονος επί της οδού Θρακομακεδόνων, Αγίου Γεωργίου στην ίδια περιοχή, Κοντίτας, Καναπίτσας, Κατεβασιάς και Βαρυμπόμπης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Περιφέρεια Αττικής, όπως έχει αναρτηθεί στο επόμενο ιστότοπό της, έχει προκηρύξει διαγωνισμό για τον καθαρισμό των ρεμάτων σε άλλους τομείς της περιφέρειας.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: