ΦΥΛΗ
Νέα ιδιόκτητη στέγη για το bazaar απέκτησε Το Εργαστήρι
26/10/2021 13:55
2 '
Στο νέο ιδιόκτητο κτίριο που απέκτησε πρόσφατα από δωρεά Το Εργαστήρι – Λίλιαν Βουδούρη στεγάζει πλέον ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ το bazaar με χειροποίητα είδη που κατασκευάζουν τα παιδιά.
Τη νέα στέγη επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής Διονύσης Βλάχος, συνοδευόμενος από την Λένα Κουλούρη-Ρόδη της Ομάδας Εθελοντών Δήμου Φυλής, όπου ενημερώθηκαν από την πρόεδρο Μαρία Τουρκοχωρίτη για τις δράσεις του Εργαστηρίου.

Η κ. Τουρκοχωρίτη τόνισε ότι χάρη στη σημαντική βοήθεια των χορηγών και παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες ο Σύλλογος κατάφερε να λειτουργήσει ακόμα μια στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης, το οποίο φιλοξενεί 6 άτομα ΑμεΑ με δικό τους δωμάτιο και μπάνιο, κοινή σάλα και τραπεζαρία, αίθουσα με όργανα γυμναστικής και play room. Από την πλευρά του ο κ. Βλάχος χαρακτήρισε άξιο θαυμασμού το έργο που γίνεται στο Εργαστήρι.
Να σημειωθεί, ότι ο νέος χώρος του bazaar βρίσκεται στην οδό Βυζαντίου 18-20 στα Άνω Λιόσια, είναι ανοιχτός από τις 08.00 π.μ. 15.00 μετά το μεσημέρι, ενώ έχει την περίοδο των Χριστουγέννων θα λειτουργεί από τις 08.00 π.μ. έως τις 20.00 μ.μ.

Εκεί μπορείτε να βρείτε χειροποίητα ζυμαρικά, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, μπομπονιέρες, υφαντά χαλιά- κουβέρτες, μαξιλάρια, πήλινες κατασκευές, φο μπιζού, γούρια για το 2022, μελομακάρονα, κουραμπιέδες κ.α. Τα χειροποίητα προϊόντα καθώς και τις κατασκευές των απασχολούμενων στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ. διατίθενται και το e shop του Εργαστηρίου στην διεύθυνση eshop.ergastiri.org.













