KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

“Όχι άλλη υποβάθμιση του Ολυμπιακού Χωριού” είπαν δήμαρχος Αχαρνών & μέλη της Νέας Γενιάς του Ολ.Χωριού στη συνάντησή τους

22/01/2020 19:03
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σε άκρως φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με μέλη της “Νέας Γενιάς του Ολυμπιακού Χωριού“, με τα οποία συζήτησε για τα σχέδια, τις δυνατότητες και τα όνειρα που υπάρχουν για το Ολυμπιακό χωριό.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Συγκεκριμένα, ο κ. Βρεττός αναγνώρισε ότι το Ολ. Χωριό αντιμετωπίζει δεκάδες ζητήματα τα οποία δυστυχώς δεν έχουν αντιμετωπιστεί εξ ολοκλήρου μέχρι σήμερα. “Η σημερινή δημοτική αρχή θα προσπαθήσει να σταματήσει την περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής και να την οδηγήσει σε τροχιά ανάπτυξης. Δίπλα μας θέλουμε την νέα γενιά Ολυμπιακού Χωριού, θέλουμε τους εθελοντές, χρειαζόμαστε την συμμετοχή της κοινωνίας”, επισήμανε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά τους, τα μέλη της “Νέας Γενιάς του Ολυμπιακού Χωριού“, σε ανάρτηση στο facebook, σχετικά με τη συνάντηση έγραψαν: “Μιλήσαμε για ένα μέρος των σχεδίων και των ονείρων που έχουμε για την περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού και που θα δώσει μια άλλη δυναμική στο Δήμο μας, μιλήσαμε για τα καθημερινά προβλήματα που βιώνουμε στην περιοχή μας και τρόπους επίλυσης τους. Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση και πιστεύουμε ότι με την αρωγή και την συμμετοχή του Δήμου θα προχωρήσουμε σε όμορφες αλλαγές. Τώρα σκληρή δουλειά ώστε τα σχέδια που θέσαμε να προχωρήσουν.

Η συνεργασία για το καλό του τόπου μας κάνει βήματα προς τα μπροστά 💪. Ο Δήμος Αχαρνών είναι ένας και το Ολυμπιακό Χωριό κομμάτι του, αυτό είναι το πιστεύω μας και η συνομιλία με τον Δήμαρχο μας έδειξε ότι και ο ίδιος πιστεύει ακριβώς αυτό. Κοιτάμε το καλό του τόπου μας και πασχίζουμε για αυτό. Είμαστε απλοί και καθημερινοί άνθρωποι χωρίς φανφάρες και κάθε φορά κοιτάμε να παραμείνουμε ίδιοι και να μην αλλάξουμε.”

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: