KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

HOT STORY

Meteoacharnes: Επανέρχεται η σκόνη. Πότε περιμένουμε άνοδο της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

08/05/2022 08:33
Ανανεώθηκε 08/05/2022 08:46
2 '
Meteoacharnes: Επανέρχεται η σκόνη. Πότε περιμένουμε νέα άνοδο της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Θερμοκρασιακά θα είμαστε μεταξύ 21 και 24 βαθμών, μέχρι τις 12 Μαΐου. Από εκεί και πέρα, όπως επίσης έχουμε επισημάνει, οι άνεμοι γυρίζουν σε Νοτιάδες και ανεβαίνει ακόμα περισσότερο η θερμοκρασία.

Εξακολουθεί να είναι σήμερα υπαρκτή η πιθανότητα ασθενούς βροχόπτωσης προς το μεσημέρι, όπως αναφέραμε και στην πρόγνωση της Παρασκευής, αλλά την επόμενη θα πρέπει να την περιμένουμε μετά τα μισά του μήνα και αν. Θερμοκρασιακά θα είμαστε μεταξύ 21 και 24 βαθμών, μέχρι τις 12 Μαΐου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Από εκεί και πέρα, όπως επίσης έχουμε επισημάνει, οι άνεμοι γυρίζουν σε Νοτιάδες, και ανεβαίνει ακόμα περισσότερο η θερμοκρασία. Την επόμενη Πέμπτη και την Παρασκευή, αναμένεται να αγγίξει τους 25 και 26 βαθμούς τοπικά.

Πάντως, παρά τους Βόρειους άνεμους, από σήμερα, επανέρχεται στην ατμόσφαιρα η σκόνη από την Αφρική και μάλιστα σε σχετικά μεγάλη περιεκτικότητα. Φαίνεται δε να διατηρείτε, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Πέμπτη. Ενισχυμένοι θα πνέουν οι Βόρειοι άνεμοι, από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη. Σήμερα θα πνέουν εξασθενημένοι.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα τελευταία μακροπρόθεσμα προγνωστικά στοιχεία, από τις 17 του μήνα, φαίνεται και νέα πτώση της θερμοκρασίας, με πιθανές βροχοπτώσεις.

Η θερμοκρασία τη Δευτέρα στις Αχαρνές, θα κυμανθεί από 12 με 23 βαθμούς τοπικά. Στο Ίλιον 13 με 24 βαθμούς. Στη Φυλή 12 με 23 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν ενισχυμένοι Βόρειοι.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

https://www.meteoacharnes.gr

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: