KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

HOT STORY

Meteoacharnes: Εν δυνάμει επικίνδυνα φαινόμενα τοπικά βράδυ Τετάρτης, ξημερώματα Πέμπτης. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

29/11/2022 10:21
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Αργά βράδυ Τετάρτης, είναι πιθανές οι καταιγίδες σε τοπικό επίπεδο Αχαρνές και πέριξ. Την Πέμπτη, από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν Και η τάση θα είναι για μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. 

«Με πολύ νερό θα φύγει ο Νοέμβρης με πολύ νερό θα μπει ο Δεκέμβρης». Το είχαμε επισημάνει από τις 17 Νοεμβρίου. Και φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, όχι μόνο για επιβεβαίωσή μας, αλλά και για προειδοποίηση ημών και υμών. Καιρός να γίνει crash test στα αντιπλημμυρικά έργα τόσο στις Αχαρνές, όσο και στους πέριξ Δήμους, που τουλάχιστον έχουν ανακοινωθεί πως έχουν ολοκληρωθεί. Όσο για τα χιόνια, στις επίμαχες περιοχές, τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη, υποχωρούν πρόσκαιρα. Μικρή πιθανότητα σήμερα για ψιχάλες.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, πρόσκαιρη ύφεση των φαινομένων περιμένουμε σήμερα Τρίτη. Αύριο όμως, θα έχουμε νέο σημαντικό κύκλο βροχοπτώσεων, που θα συνεχιστούν τοπικά και την Πέμπτη, αλλά και νέες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Αργά βράδυ Τετάρτης, είναι πιθανές οι καταιγίδες σε τοπικό επίπεδο Αχαρνές και πέριξ. Την Πέμπτη, από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν Και η τάση θα είναι για μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. 

Από αύριο, 30 Νοεμβρίου, θα έχουμε και νέα χιονοεπιδρομή που θα ξεκινήσει από Πελοπόννησο και θα απλωθεί στον ορεινό κορμό της Κεντρικής Ελλάδας και κατόπιν στη Βορειοδυτική Ελλάδα. Στην Πάρνηθα, στα πολύ υψηλά και πάλι είναι πιθανή η νιφαδόπτωση, η οποία όμως και πάλι δεν αναμένεται να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

Από του Αγίου Νικολάου, ο καιρός θα έχει μια υποτροπή, με πτώση της θερμοκρασίας και πιθανές ασθενείς βροχοπτώσεις.

Η θερμοκρασία στις Αχαρνές, θα κυμανθεί από 9 με 15 βαθμούς τοπικά. Στο Ίλιον 10 με 16 βαθμούς. Στη Φυλή 7 με 12 βαθμούς.

Οι άνεμοι, θα πνέουν Βόρειοι, με ενίσχυση μεσημβρινές ώρες.

Επιμέλεια Βαγγέλης Μαρκουλής

https://www.meteoacharnes.gr

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: