KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Meteoacharnes: Με βοριάδες, χωρίς μποφόρια, βροχές και χιόνια φεύγει ο μισός Γενάρης. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

11/01/2023 10:00
Ανανεώθηκε 11/01/2023 10:09
2 '
Meteoacharnes: Με βοριάδες, χωρίς μποφόρια, βροχές και χιόνια φεύγει ο μισός Γενάρης. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μικρές πιθανότητες για ψιχάλες, υπάρχουν για τις επόμενες τρεις ημέρες. Η θερμοκρασία θα είναι σε άνοδο μετά τις 15 του μήνα, αλλά και πάλι αναμένεται πτώση μετά από δύο ημέρες. Και μάλιστα η πτώση φαίνεται να συνεχίζεται, τουλάχιστον μέχρι τις 26 Ιανουαρίου.

Και αφού χθες ποτιστήκαμε σχετικά καλά (19,8 μμ κατέγραψε ο Μετεωρολογικός Σταθμός Αχαρνών και μάλιστα με ραγδαιότητα 245.2  mm/hr στις 09:39) και με ενισχυμένο Νοτιοδυτικό άνεμο με ριπή 45.1  km/hr στις 10:22 6 Bf), συνεχίζουμε με πιο ήπιες συνθήκες, με Βόρειους ανέμους ασθενείς, χωρίς βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις στο κεντρικό κορμό της επικράτειας. Η θερμοκρασία θα έχει πτωτική τάση και θα είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τον μέσο όρο για την εποχή.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μικρές πιθανότητες για ψιχάλες, υπάρχουν για τις επόμενες τρεις ημέρες. Η θερμοκρασία θα είναι σε άνοδο μετά τις 15 του μήνα, αλλά και πάλι αναμένεται πτώση μετά από δύο ημέρες. Και μάλιστα η πτώση φαίνεται να συνεχίζεται, τουλάχιστον μέχρι τις 26 Ιανουαρίου και με μεγαλύτερες πιθανότητες για βροχόπτωση, έστω και ασθενή. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι, με μικρή ενίσχυση μεσημβρινές ώρες.

Η χθεσινή βροχόπτωση και πάλι είχε το χαρακτηριστικό της τοπικότητας, Εκτός αυτού, με ενισχυμένους ανέμους, δεν καταγράφεται από τα βροχόμετρα το σύνολο του υετού, ειδικά αν είναι τοποθετημένα σε ταράτσες. Το βροχόμετρο του Μετεωρολογικού Σταθμού Αχαρνών, λόγω της θέσης του, είναι προφυλαγμένο από Νότιους, Νοτιοδυτικούς, Δυτικούς και σχετικά από Βόρειους ανέμους.

Πεσμένοι σε σχέση με χθες, οι ρύποι στην ατμόσφαιρα σύμφωνα με την ανάλυση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης του Μετεωρολογικού Σταθμού Αχαρνών. Ουσιαστικά άνοδος καταγράφηκε στις 17:00 και κορυφώθηκε στις 23:00. Στις 01:00, με θερμοκρασία 8,1 βαθμούς, τα PM 2,5 μικροσωματίδια, ήταν μόλις 29,5 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο. Η πρόβλεψη για την ένδειξη ποιότητας του αέρα, ήταν στα 28,7 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο με πτωτική τάση (χθες 58,5).

Η θερμοκρασία στις Αχαρνές την Πέμπτη, θα κυμανθεί από 7 με 13 βαθμούς τοπικά. Στο Ίλιον 8 με 14 βαθμούς. Στη Φυλή 6 με 13 βαθμούς.

Οι άνεμοι, θα πνέουν Βόρειοι, με μικρή ενίσχυση μεσημβρινές ώρες.

Φωτο: Πεσμένοι τα ξημερώματα οι ρύποι στην ατμόσφαιρα σε σχέση με χθές

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

https://www.meteoacharnes.gr

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: