KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Κραυγή γυναικών για βοήθεια

ΦΥΛΗ

Νέο προπονητικό κέντρο Πάλης για τους αθλητές του ΔΑΣ Ζεφυρίου

30/11/2023 08:02
2 '
Νέο προπονητικό κέντρο Πάλης για τους αθλητές του ΔΑΣ Ζεφυρίου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σε ανανεωμένο χώρο, αλλά με την ίδιο ζήλο για επιτυχίες θα προπονούνται πλέον οι αθλητές της πάλης του Ζεφυρίου και όχι μόνο, καθώς τους παραδόθηκε από τον Δήμο Φυλής το νέο προπονητικό κέντρο Πάλης. Ο αγιασμός του νέου Κέντρου τελέστηκε από τον πατήρ Άγγελο Κανέλλο, παρουσία του δημάρχου Χρήστου Παππού, ενώ ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές των βραβείων στους αθλητές.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΔΑΣ Ζεφυρίου Βασίλης Νικολαΐδης, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, καθώς και τον Δήμο για τη στήριξή του, η οποία εκπορεύεται, όπως είπε, από ενδιαφέρον για τα παιδιά.  Στο πλαίσιο αυτό, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, στο πρόσωπο του οποίου βραβεύεται όλη η δημοτική αρχή για το ενδιαφέρον και την αρωγή τους Συλλόγους.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Παππούς ευχήθηκε στους αθλητές πολλές διακρίσεις και νίκες χωρίς τραυματισμούς και επανέλαβε την αμέριση στήριξη του Δήμου στις προσπάθειές τους.

Να σημειωθεί, ότι τον χώρο κοσμεί και μια ολοκαίνουργια παλαιστρα ολυμπιακών προδιαγραφών, ευγενική χορηγία του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν δύο αθλητές που ξεχώρισαν τη σεζόν 2022 – 2023 σε εθνικό και διεθνές επίπεδο:  ο παλαιστής Μάνο Νικολαΐδη για την κατάκτηση της 2ης Θέσης στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Παίδων U17, αλλά και την κατάκτηση της 3ης Θέσης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και η Κατερίνα Κατηφόρη, για την κατάκτηση της 3ης Θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων U15.

Τέλος, όλοι οι αθλητές του Συλλόγου τιμήθηκαν με αναμνηστικά μετάλλια για το ήθος, την αγωνιστικότητα  και την αθλητική τους παιδεία.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: