KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Κραυγή γυναικών για βοήθεια

ΑΧΑΡΝΕΣ

Αχαρνές: Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Κεντρική Πλατεία (φωτό)

10/12/2023 13:33
1 '
Χριστούγεννα_Αχαρνές_2023
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Στην πιο εορταστική και λαμπερή περίοδο του χρόνου εισήλθαν επισήμως οι Αχαρνές με τη φωτοδότηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Βλασίου, το βράδυ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Την έναρξη της γιορτινής περιόδου και των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο κήρυξε ο Αντιδήμαρχος Αχαρνών Μιχάλης Βρεττός, ο οποίος ευχήθηκε Καλές γιορτές στον κόσμο και τον κάλεσε να στηρίξει με την παρουσία του τα εορταστικά δρώμενα που έχει ετοιμάσει ο Δήμος καθόλη τη διάρκεια των εορτών.

Ακολούθησε η αντίστροφη μέτρηση για να ανάψουν τα φώτα στο κεντρικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Στην λαμπερή τελετή που διοργάνωσε ο Δήμος και η ΔΗΚΕΑ συμμετείχαν εκατοντάδες δημότες όλων των ηλικιών, απολαμβάνοντας το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Αχαρνών.

Την εντυπωσιακή γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Ανατολικής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου-Ν.Δ, Γιώργος Καραμέρος-ΣΥΡΙΖΑ και Μανώλης Χριστοδουλάκης-ΠΑΣΟΚ, οι νεοεκλεγέντες περιφερειακοί σύμβουλοι Βίκυ Καβαλλάρη και Δημήτρης Δαμάσκος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και φυσικά ο κόσμος που διασκέδασε, ψυχαγωγήθηκε και γεύτηκε τα κεράσματα.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχαν αναλάβει οι δύο έμπειροι υπάλληλοι της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου, Νίκος Τσουκλίδης και Ιωάννα Ζάρρα.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: