KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Οι τρεις εκθέσεις του Πανηγυριού από ΙΛΕΑ,Φιλότεχνη και Όμιλο Φίλων Δημοτικής Πινακοθήκης

16/04/2015 13:10
Ανανεώθηκε 16/04/2015 14:06
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Τρεις διαφορετικές εκθέσεις, με θέματα σχετικά με την  παράδοση αλλά με σύγχρονη ματιά φιλοξενούνται στο περιθώριο του Πανηγυριού της Ζωοδόχου Πηγής. Η πρώτη εγκαινιάστηκε χθες από τη Φιλότεχνη Λέσχη και το Δήμο, η δεύτερη έχει εγκαίνια, στις 8 το απόγευμα, από τον Όμιλο Φίλων της Δημοτικής Πινακοθήκης και η τρίτη που εγκαινιάζεται την Παρασκευή από την ΙΛΕΑ και το ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η πρώτη εξ αυτών έχει θέμα:”Αχαρνικός Κισσός,Χθες-Σήμερα-Αύριο”, φιλοξενείται στο χώρο του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αχαρνών και πραγματοποιείται από την ΙΛΕΑ και το ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 19 Απριλίου.

Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών

Η δεύτερη αφορά στην έκθεση  ζωγραφικής της εικαστικού  Γιούλας Μουστακάτου – Παπαχρήστου στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Αχαρνών, από τη Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών. Την έκθεση εγκαινίασαν ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός και η Πρόεδρος της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών Ειρήνη Μπαϊρακτάρη.

 

Αχαρναϊκή γη

Η τρίτη έκθεση από τον Όμιλο Φίλων της Δημοτικής Πινακοθήκης Αχαρνών “Χρήστος Τσεβάς” φέρει τον τίτλο “Αχαρναϊκή γη:Από τη σπορά στην πινακωτή” και φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη (Λιοσίων 18).

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: