KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΑΧΑΡΝΕΣ

Με κατασκευές, θέατρο Σκιών και παγωτά γιόρτασαν το καλοκαίρι στον 1ο Παιδικό Σταθμό Αχαρνών

25/06/2010 07:07
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Κατασκευές, δημιουργίες, θέατρο Σκιών, πολλές εκπλήξεις και άφθονο παγωτό περιελάμβανε το πολυθεματικό εργαστήρι που στήθηκε, τη Δευτέρα, στον χώρο του 1ου παιδικού σταθμού του Δήμου Αχαρνών. Είναι η δεύτερη χρονιά που οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί διοργανώνουν τα πολυθεματικά εργαστήρια με θέμα «Παιχνίδι είναι η ζωή με κίνηση και διατροφή».

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η κ. Χαριτίδη, καλωσόρισε γονείς και παιδιά και ευχαρίστησε το προσωπικό του παιδικού σταθμού, ενώ δήλωσε ότι μέχρι το Σεπτέμβριο θα έχει ξεκινήσει η ανάπλαση του αύλιου χώρου. Η γιορτή περιελάμβανε πολλές εκπλήξεις, με πανέμορφες δημιουργίες, αναμνηστικά δώρα για κάθε τάξη που έφτιαξαν μόνα τους τα παιδιά, παράσταση καραγκιόζη και παγωτό από το παραδοσιακό παγωτατζή με το καροτσάκι, τον οποίο περικύκλωσαν τα πιτσιρίκια διεκδικώντας το δωρεάν παγωτό τους!

Ένα δώρο έκπληξη, προσφορά της ΚΕΠΕΔΑ, θα δοθεί κατόπιν κλήρωσης σε 15 τυχερούς μαθητές. Πρόκειται, για το λεύκωμα του Καραγκιόζη που έχει επιμεληθεί η ιστορικός του Δήμου, Έλενα Κασσωτάκη. Ο παιδικός σταθμός έχει περίπου 170 μικρούς μαθητές, σε 5 τμήματα με ονόματα χρωμάτων. Έτσι, οι μικροί μαθητές ξεκινάνε από την ηλικία των 2,5 ετών στη πορτοκαλί τάξη, και περνώντας από την μπλε, τη πράσινη και τη κίτρινη, καταλήγουν στη κόκκινη τάξη η οποία ήταν και η τιμώμενη της βραδιάς, καθώς οι μαθητές της κόκκινης αποχαιρέτησαν το νηπιαγωγείο και έδωσαν ραντεβού στο δημοτικό σχολείο.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: