KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Την παραίτηση της Τζένης Μπάρα ζητούν άτομα με ειδικές ανάγκες του Δήμου Φυλής

24/11/2016 18:04
Ανανεώθηκε 24/11/2016 19:18
2 '
Τζένη Μπάρα, Γιώργος Αντωνόπουλος
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Με καθυστέρηση 10 και πλέον ημερών, σε σχέση με τους δήμους της υπόλοιπης χώρας και έντονες διαμαρτυρίες από τους δικαιούχους πληρώνονται τελικά, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, τα προνοιακά επιδόματα στο δήμο Φυλής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρμόδια αντιδήμαρχος Τζένη Μπάρα ήταν απούσα τις περισσότερες ημέρες από το γραφείο της, αποφεύγοντας να υποδεχθεί τον κόσμο που διαμαρτυρόταν και να του εξηγήσει τι συμβαίνει.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, την περασμένη Παρασκευή, που εκατοντάδες δημότες περίμεναν να ενημερωθούν σχετικά το τι συμβαίνει, η κυρία Μπάρα όχι μονάχα δεν πήγε στο γραφείο της αλλά έδωσε και εντολή να κλείσει η υπηρεσία από νωρίς γιατί παντρευόταν η κόρη της! Ήταν και γαλαντόμα στους εργαζόμενους!

Ενδεχομένως, να μην είχε επακριβώς συνειδητοποιήσει ότι, από τις ενέργειές που έκανε (ή δεν έκανε) κρινόταν η πληρωμή των ατόμων με αναπηρία αλλά και το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα άτομα αυτά είχαν ανάγκη τα χρήματα, καθώς πρόκειται για το μοναδικό εισόδημα που εισπράττουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ,  οι υπάλληλοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας είχαν προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την πληρωμή των επιδομάτων, ωστόσο κάτι και κάπου… κολλούσε. Το γεγονός είναι πως η κυρία Μπάρα δεν έκανε καμία ενέργεια ώστε να διαχειριστεί τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, πράγμα παράδοξο, αφού αυτός είναι ο μοναδικός ρόλος που της έχει αναθέσει ο δήμαρχος.

Ο οποίος δήμαρχος, παρεπιμπτόντως, βρέθηκε αντιμέτωπος με τους δικαιούχους των προνοιακών επιδομάτων να του ζητούν εξηγήσεις, μαζί με την παραίτηση της αρμόδιας αντιδημάρχου. Δεν ήξερε. Δε ρώταγε;

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: