KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΙΛΙΟΝ

7ο Jazz στο Πάρκο από το δήμο Ιλίου. Ένα φεστιβάλ βγαλμένο από τα παραμύθια (βίντεο&φωτό)

09/09/2018 19:34
Ανανεώθηκε 09/09/2018 19:41
3 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σ΄έναν νέο χώρο αρκούντως μαγευτικό και με μακρά ιστορία πραγματοποιήθηκε, φέτος, το 7ο Jazz στο Πάρκο του δήμου Ιλίου. Ένα από τα καλύτερα που έχουν πραγματοποιηθεί κρίνοντας από την αθρόα προσέλευση του κοινού και τις θετικές αντιδράσεις στην αλλαγή του χώρου. Μπορούμε,δε, να πούμε ότι η επιλογή του νέου χώρου, στον Πύργο Βασιλίσσης (κτήμα Σερπιέρη) έφερε την ανανέωση που είναι απαραίτητη για να εξελίσσονται τα πράγματα.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η μαγεία του χώρου-λες και βγήκε από τα παραμύθια-και η μαγεία της Jazz έκαναν τη φετινή διοργάνωση να απογειωθεί. Δεκατέσσερις καλλιτέχνες του είδους, υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση του εξαίρετου Γιώργου Τρανταλίδη πρόσφεραν ένα μοναδικής μουσικής,ακουστικής και αισθητικής αποτέλεσμα. Ένας σημαντικός κρίκος αυτής της αλυσίδας που έκανε το “Jazz στο Πάρκο” θεσμό είναι ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος  ο οποίος στέκεται αρωγός αυτής της προσπάθειας όπως και ο δημοτικός σύμβουλος Άρης Τσιμόγιαννης ο οποίος, με τη σειρά του, έχει συμβάλει τα μέγιστα στην καθιέρωση και την ανάπτυξη του jazz φεστιβάλ.

Ο δήμαρχος Ιλίου βραβεύει τον καλλιτέχνη Λάκη Ζώη

Το μήνυμα του Άρη Τσιμόγιαννη στα social media για το 7ο Jazz στο Πάρκο:

“Το 7ο jazz στο πάρκο τελείωσε με μεγάλη επιτυχία όπως αναφέρουν οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που το παρακολούθησαν…σ αυτήν την επιτυχία φέρουν άξια μερίδιο: οι υπηρεσίες του Δήμου και οι εργαζόμενοι σ αυτές (η Δ/νση Πολιτισμού, η Τεχνική υπηρεσία, η υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου η κοινωνική υπηρεσία η Δημοτική Αστυνομία και οι ειδικοί συνεργάτες του Δήμου) Ο κ. Ιωάννης Σερπιέρης για την ευγενική παραχώρηση του υπέροχου χώρου που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση… ο Γιώργος Τρανταλίδης εγγυητής της ποιότητας του θεσμού,ο άνθρωπος που αξιολογεί και παρουσιάζει πάντα τους καλύτερους δίνοντας κάθε χρόνο σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια για να απολαύσουμε όλοι το καλύτερο , και τέλος ο Δήμαρχος Ιλίου κ.Νίκος Ζενέτος εγγυητής και φύλακας του θεσμού ο άνθρωπος που αγωνίζεται για το καλύτερο των πολιτών και της Πόλης”.

Ένα μαγευτικό σκηνικό φιλοξένησε το 7ο jazz στο Πάρκο
Η είσοδος του Πύργου Βασιλίσσης
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Jazz στο Πάρκο, Γιώργος Τρανταλίδης
Ο έτερος ιθύνων νους του φεστιβάλ Άρης Τσιμόγιαννης. Δίπλα του βρίσκεται ο αντιδήμαρχος Γιώργος Λιόσης
Οι καλλιτέχνες, λίγο πριν την έναρξη του φεστιβάλ
Οι επίσημοι
Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, Φώτης Μαρκόπουλος και Μιχάλης Καρχιμάκης
Οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Βασιλόπουλος και Γιάννης Χαραλαμπόπουλος
Από το ΚΙΝΑΛ ο Χαράλαμπος Καρπούζος και Θοδωρής Μαξούρας

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: