KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

500.000 ευρώ για την ανακατασκευή 15 ανοιχτών γηπέδων στον Δήμο Αχαρνών. Θετική απάντηση Λ. Αυγενάκη στο αίτημα του Σπ. Βρεττού

24/03/2021 09:16
1 '
βρεττός-αυγενάκης
φωτό αρχείου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Θετική ήταν η απάντηση του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο αίτημα του δήμου Αχαρνών για την ανακατασκευή 15 εγκαταλελειμμένων ανοιχτών χώρων άθλησης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Σπύρος Βρεττός, στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου, η ανακατασκευή των γηπέδων που βρίσκονται διάσπαρτα σε συνοικίες της πόλης, εντάχθηκε με πρωτοβουλία του κ. Αυγενάκη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων , με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ!Τα γήπεδα θα ανακατασκευαστούν πλήρως τηρώντας όλες τις προδιαγραφές.

Ο κ. Βρεττός ανέφερε συγκεκριμένα: “Μετά από προσωπική επικοινωνία που είχα με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη καταφέραμε και εντάχθηκε σήμερα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων χρηματοδότηση από το υπουργείο ύψους 500.000 ευρώ για την ανακατασκευή 15 ανοιχτών αθλητικών χώρων. Μιλάμε για αθλητικούς χώρους που βρίσκονται σε κάθε γειτονιά της πόλης μας και έχουν εγκαταλειφθεί εδώ και δεκαετίες. Θα ανακατασκευαστούν πλήρως τηρώντας όλες τις προδιαγραφές και θα δοθούν στους δημότες προς χρήση.”

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: