KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Πίστευε και ερεύνα

ΑΧΑΡΝΕΣ

Meteoacharnes: Ίδιος ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα. Τι περιμένουμε μετά. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

20/08/2021 08:10
2 '
Meteoacharnes: Ίδιος ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα. Τι περιμένουμε μετά. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Το φυσικό κλιματιστικό του Αιγαίου, το μελτέμι, επέστρεψε και όπως αναμενόταν, έριξε τις θερμοκρασίες. Και το ίδιο θα συνεχιστεί μέχρι και την Δευτέρα, οπότε θα αρχίσει να εξασθενεί. Ευνόητο είναι, ότι μέχρι τότε, ο κίνδυνος πυρκαγιών είναι ιδιαίτερα μεγάλος.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μέχρι και την Δευτέρα, οι μέγιστες θερμοκρασίες δεν δείχνουν να ξεπερνούν τους 33 με 34 βαθμούς τοπικά. Από την Τρίτη θα έχουμε σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας, αλλά οι μέγιστες δεν φαίνεται να ξεπερνούν τους 35 με 36 βαθμούς τοπικά. 

Χθες η μέγιστη θερμοκρασία που καταγράφηκε στον Μετεωρολογικό σταθμό Αχαρνών, ήταν 32,3 βαθμοί, ενώ ο σταθμός στη Λ. Δημοκρατίας, κατέγραψε μεγίστη θερμοκρασία 34,2 βαθμούς.

Και ενώ οι βροχοπτώσεις αγνοούνται μέχρι και το τέλος του μήνα, η αστάθεια της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, δεν αποκλείεται να επηρεάσει τις πέριξ της Πάρνηθας περιοχές και να έχει τοπικά κάποιες ψιχάλες. Στο μεταξύ, η σκόνη από την Αφρική στην ατμόσφαιρα, από αύριο, σταδιακά θα αρχίσει να περιορίζεται για να απομακρυνθεί από την Αττική την Κυριακή.

Η θερμοκρασία το Σάββατο στις Αχαρνές, θα κυμανθεί από 23 με 34 βαθμούς τοπικά. Στο Ίλιον 25 με 34 βαθμούς. Στη Φυλή 23 με 34 βαθμούς. Στα ίδια επίπεδα και την Κυριακή.

Οι άνεμοι, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, θα πνέουν αρχικά Βόρειοι και προς το μεσημέρι Βορειοανατολικοί, μερικώς ενισχυμένοι. Από αργά το απόγευμα, θα εξασθενήσουν.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

http://www.meteoacharnes.gr/cu/

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: