KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Meteoacharnes: Οριστική η αργή και σταθερή πορεία στο Φθινόπωρο. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

27/08/2021 08:29
2 '
Meteoacharnes: Οριστική η αργή και σταθερή πορεία στο Φθινόπωρο. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Ο καιρός δεν γυρίζει πίσω. Οριστικά από το Σαββατοκύριακο, θα αντιλαμβανόμαστε πως μπαίνουμε στο Φθινόπωρο, με την μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Για τις βροχοπτώσεις έχουμε μια αμφιβολία, αλλά όλο και κάτι φαίνεται προς το τέλος του πρώτου δεκαήμερο του Σεπτέμβρη.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Χθες πάντως ο καιρός έδειξε τις άγριες διαθέσεις του με βροχές και καταιγίδες, τόσο στη Δυτική όσο και στη Κεντρική Ελλάδα αλλά και στην Εύβοια. Για σήμερα όμως η αστάθεια θα είναι παροδική. Θα πρέπει αν σημειώσουμε, ότι σύμφωνα με τα μακροπρόθεσμα προγνωστικά στοιχεία, μετά τις 8 Σεπτεμβρίου, φαίνεται μικρή άνοδος τα θερμοκρασίας.

Σήμερα τελικά, αναμένεται να είναι η τελευταία ζεστή ημέρα. Από αύριο τελικά, αρχίζει η μικρή καθημερινή πτώση της θερμοκρασίας. Σήμερα αναμένεται να κινηθούμε θερμοκρασιακά, στα χθεσινά περίπου επίπεδα.

Συγκεκριμένα, χθες, στον Μετεωρολογικό σταθμό Αχαρνών η μεγίστη θερμοκρασία που καταγράφηκε ήταν 34,0 βαθμοί (+1 βαθμό από προχθές). Αντίστοιχα, ο σταθμός στη Λ. Δημοκρατίας, κατέγραψε μεγίστη θερμοκρασία με 35,1 βαθμούς.

Η θερμοκρασία το Σάββατο στις Αχαρνές, θα κυμανθεί από 22 με 34 βαθμούς τοπικά. Στο Ίλιον 22 με 34 βαθμούς. Στη Φυλή 23 με 33 βαθμούς. Μικρή άνοδος την Κυριακή.

Οι άνεμοι, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, θα πνέουν αρχικά ασθενείς Δυτικοί Βορειοδυτικοί και αργότερα με μικρή ενίσχυση Νοτιοδυτικοί.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

http://www.meteoacharnes.gr/cu/

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: