KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Αναβάθμιση του Δ.ΙΕΚ Αχαρνών σε θεματικό ΙΕΚ “Φυσικού Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Αναψυχής”

27/08/2021 11:20
2 '
Στο-Υπουργείο-Παιδείας-ο-Βουλευτής-Βασίλης-Οικονόμου-και-ο-Δήμαρχος-Αχαρνών-Σπ.-Βρεττός
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Στο μοναδικό θεματικό ΙΕΚ «Φυσικού Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Αναψυχής», αναβαθμίζεται το Δ.ΙΕΚ Αχαρνών, στοχεύοντας σε συγκεκριμένους αναπτυξιακούς τομείς με την εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων και καλών πρακτικών.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πλέον, οι Αχαρνές βρίσκονται με ισχυρή εκπροσώπηση στον νέο χάρτη της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης χάρις στις στοχευμένες ενέργειες του δημάρχου Σπύρου Βρεττού, ο οποίος μαζί με τον βουλευτή Βασίλη Οικονόμου και τη διευθύντρια του ΙΕΚ Ρόδω Πυροβολάκη προέταξαν την αναγκαιότητα αναβάθμισης του ΙΕΚ και πίεσαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός

Η χθεσινή ανακοίνωση μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς μια δομή που εδρεύει στην πόλη μας αναβαθμίζεται, αναδεικνύεται στο μοναδικό ΙΕΚ «Φυσικού Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Αναψυχής», στοχεύοντας σε συγκεκριμένους 📈 αναπτυξιακούς τομείς με την εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων και καλών πρακτικών. 
👏🏼 Θέλω να ευχαριστήσω τον Γ.Γ. κ Βούτσινο, την υπουργό παιδείας κ. Κεραμέως και να ευχηθώ καλή επιτυχία στη διευθύντρια κ. Ρόδω Πυροβολάκη και το προσωπικό του ΙΕΚ, που είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις. 
Οι Αχαρνές βρίσκονται με ισχυρή εκπροσώπηση στον νέο χάρτη της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Βουλευτής Ν.Δ Βασίλης Οικονόμου

Θέλω να εκφράσω την πλήρη ικανοποίηση μου για την αναβάθμιση του δημόσιου #ΙΕΚΑχαρνών σε θεματικό ΙΕΚ Αχαρνών φυσικού περιβάλλοντος, αθλητισμού κ αναψυχής.. Συγχαρητήρια στην καλή φίλη υπουργό Παιδείας, Niki Kerameus και τον Γενικό γραμματέα, #ΓιώργοΒουτσινο για την απόφαση τους!Οι εισηγήσεις μου μαζι με του δημάρχου #Αχαρνών, #ΣπύρουΒρεττού ελήφθησαν υπόψιν και αυτό επιβραβεύει την σπουδαία δουλειά που γίνεται απο την διευθύντρια, #ΡοδουλαΠυροβολακη και το σύνολο των εκπαιδευτών του ΙΕΚ Αχαρνών..

Το Μενίδι θα είναι μέσα στα 5 κορυφαία ΙΕΚ της Ελλάδας και αυτό είναι τιμητικό για την πόλη αλλά συγχρόνως θα το καταστήσει πόλο έλξης για σπουδαστές και από άλλες περιοχές αναβαθμίζοντας το εκπαιδευτικό πρόσημο της πόλης…#afyon..

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: