KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Σε πλήρη ετοιμότητα για την κακοκαιρία “Ελπίς” ο Δήμος Φυλής

21/01/2022 16:11
Ανανεώθηκε 21/01/2022 16:12
2 '
Σε πλήρη ετοιμότητα για την κακοκαιρία "Ελπίς" ο Δήμος Φυλής
Φωτό αρχείου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Φυλής, για την κακοκαιρία “Ελπίς”, η οποία αναμένεται τις επόμενες ώρες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Στόχος του Δήμου είναι να κρατήσει ανοιχτό το οδικό δίκτυο, για να εξασφαλίσει τη λειτουργία της τοπικής οικονομίας και της τοπικής κοινωνίας.

HLEKTROFOTISTIKH

Για το σκοπό αυτό έχει εκπονηθεί σχέδιο έκτακτης ανάγκης το οποίο προβλέπει πλήρη ανάπτυξη του μηχανολογικού εξοπλισμού στις τρεις δημοτικές κοινότητες (Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής), τα οποία βρίσκονται σταθμευμένα στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας Κανάλας.

Τον κεντρικό συντονισμό έχει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη και τους τοπικούς Αντιδημάρχους Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο και Φυλής Ελένη Λιάκου.

Σε ετοιμότητα επίσης θα βρίσκεται ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης και η αρμόδια υπηρεσία για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων.  

Παρακαλούνται οι πολίτες:

  • Να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
  • Να προστατεύσουν τα αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο
  • Να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στη μια πλευρά του δρόμου, ώστε να διευκολύνουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα
  • Να τηλεφωνούν, σε περίπτωση ανάγκης, στα τηλ. του Δήμου Φυλής 2132042700 και 2132042701

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δήμος διαθέτει επάρκεια αλατιού, το οποίο θα διαθέσει και στους δημότες ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Για τη διανομή αλατιού θα υπάρξει ειδική ανακοίνωση.

Διατίθεται θερμαινόμενη αίθουσα στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Ο Δήμαρχος Φυλής συμμετείχε το μεσημέρι της Παρασκευής 21 -1 2022 στην τηλεδιάσκεψη των Δημάρχων Αττικής την οποία συγκάλεσε εν όψει κακοκαιρίας, η Περιφέρεια Αττικής.  
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.