HOT STORY
Βανδαλισμοί σε παιδικές χαρές του Δήμου Φυλής. Οργή από Δήμο και κατοίκους
29/03/2022 06:38
Ανανεώθηκε 29/03/2022 06:46
1 '
Μήνυση κατ΄ αγνώστων κατέθεσε ο Δήμος Φυλής, ενώ την αγανάκτησή τους εκφράζουν και οι κάτοικοι που δε μπορούν τα παιδιά τους να παίξουν στις παιδικές χαρές
Στόχος βανδαλισμών έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα παιδικές χαρές στον Δήμο Φυλής, προκαλώντας τόσο την οργή της Δημοτικής Αρχής, όσο και των κατοίκων.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι προχώρησαν σε βανδαλισμού στις παιδικές χαρές της πλατείας “Βορεινού” της Ζωφριάς, στον Άγιο Λουκά και στην οδό Ρωμανού Μελωδού στον Αη Γιάννη.

Ο Δήμος κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων, ενώ τη λύπη του αλλά και την οργή του εξέφρασε ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. «Δεν έχουμε άλλη επιλογή, από την παραδειγματική τους τιμωρία. Αυτοί που δε σέβονται τους συνδημότες τους θα λογοδοτήσουν και θα υποστούν την κοινωνική απαξίωση, όπως αυτή εκφράζεται από τους νόμους της Πολιτείας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του.
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:










