KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Στις ασφαλτοστρώσεις που ξεκίνησαν στους Θρακομακεδόνες, ο Δ/νων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Γιάννης Μίχας

30/08/2023 09:48
1 '
Γιάννης Μίχας
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Το οδικό δίκτυο των Θρακομακεδόνων βελτιώνεται και αλλάζει όψη καθόσον ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης το πρωί της Τρίτης 29 Αυγούστου, καθ΄όλο το μήκος της Αρχελάου με πόρους που ο Δήμος εξασφάλισε από το Υπουργείο Εσωτερικών (Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας).

Στις εργασίες βρέθηκε ο Γιάννης Μίχας Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Αχαρνών η οποία έχει αναλάβει την επίβλεψη και παραλαβή του έργου όπως προβλέπεται στην προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο συνολικής παρέμβασης 170.000 τ.μ, αφορά την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας ενός πεπαλαιωμένου οδικού δικτύου, μη συντηρημένου επί σειρά ετών και επιβαρυμένου από την κυκλοφορία βαρέως τύπου οχημάτων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, όπως τονίζει ο κ. Γιάννης Μίχας, να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Σ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: