HOT STORY
Ζεφύρι: Ρομά συνελήφθη με καραμπίνα λίγα μέτρα από το σπίτι που δολοφονήθηκε ο 8χρονος – Πυροβολούσε στον αέρα για πλάκα!
15/10/2023 17:40
1 '
Ανησυχία εξακολουθεί να επικρατεί στο Ζεφύρι για ενδεχόμενο αντιποίνων από την οικογένεια του 8χρονου παιδιού που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού του, όταν 2 Ρομά – γνωστοί της οικογένειας – εισέβαλλαν στο σπίτι και άρχισαν να πυροβολούν.
Και ενώ οι αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή και οι κάτοικοι του Ζεφυρίου αγωνιούν τι θα ξημερώσει, άνδρες της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής που περιπολούσαν στην περιοχή, συνέλαβαν έναν Ρομά σε απόσταση 50 μέτρων από το σπίτι όπου συνέβη το φονικό, ο οποίος πυροβολούσε με καραμπίνα στον αέρα, για διασκέδαση!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς επιχείρησε να ξεφορτωθεί την καραμπίνα, αλλά οι αστυνομικοί την βρήκαν και τον οδήγησαν στο τμήμα.
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:










