KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

“Όχι στο τσιγάρο” από τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Αχαρνών

01/03/2015 17:36
Ανανεώθηκε 01/03/2015 17:38
1 '
5o γυμνάσιο Αχαρνών
Φωτό αρχείου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Το Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας  επισκέφθηκε, την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, το 5ο Γυμνάσιο Αχαρνών, έπειτα από πρόσκληση του διευθυντή Σπύρου Καραβία, προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές της Α και  Β  τάξης σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος. 

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η πρόσκληση έγινε σε συνέχεια της εκδήλωσης “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ”που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουαρίου όπου το Παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας πρότεινε ένα θέμα-ζωγραφιά με αντικαπνιστικό μήνυμα.

Την ενημέρωση πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Παναγιώτης Καζανάς και η Ταμίας  Ευφροσύνη Γιαννουσάκη.  Τα παιδιά έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετείχαν με αρκετές  ερωτήσεις και απόψεις. Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος κ. Παναγιώτης Καζανάς συγχάρηκε τον διευθυντή κ. Σπύρο Καραβία για τις πρωτοβουλίες του και το άνοιγμα του σχολείου προς την κοινωνία.

 

5ο γυμνάσιο Αχαρνών
Ο διευθυντής του 5ου γυμνασίου Αχαρνών μαζί με τον πρόεδρο του παραρτήματος της Αντικακρινικής στις Αχαρνές και την Ταμία του παραρτήματος

 

 

 

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: