KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Με ζεστασιά, χαμόγελα και υπερηφάνεια η γιορτή για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο–Λύκειο Άνω Λιοσίων

27/10/2024 19:19
1 '
Με ζεστασιά, χαμόγελα και υπερηφάνεια η γιορτή για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο–Λύκειο Άνω Λιοσίων
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτη από τα χαμόγελα των μαθητών, την περηφάνια των δασκάλων και τα χειροκροτήματα των γονέων, πραγματοποιήθηκε η πρώτη, δημόσια γιορτή, με αφορμή την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο–Λύκειο Άνω Λιοσίων (ΕΝΕΓΥΛ).

Οι μαθητές και μαθήτριες του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Άνω Λιοσίων, μέσα από τραγούδια, ποιήματα και σκετς, απέδωσαν με εξαιρετικό τρόπο το μοναδικό νόημα της επετείου του ΟΧΙ, κερδίζοντας τον θαυμασμό και το ζεστό χειροκρότημα όλων.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθυντής του Σχολείου Λάζαρος Κουμεντάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς τους για τη συμμετοχή στην επετειακή εκδήλωση, καθώς και τον Δήμο Φυλής – τον δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τον πρώην πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκο Χατζητρακόσια και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Θανάση Σχίζα – για την ίδρυση και λειτουργία του Ειδικού Γυμνασίου, καθώς και τη στήριξη που πρόσφεραν από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν να προσφέρουν.

Τις δικές της ευχαριστίες εξέφρασε επίσης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Χριστίνα Γαλανοπούλου, ανακοινώνοντας ότι φέτος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα συμμετέχουν για πρώτη φορά και μαθητές του Ειδικού Σχολείου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με βραβεία και επαίνους στους μαθητές που διακρίθηκαν σε διάφορους τομείς.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: