ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στο Ποικίλο Όρος ανάμεσα σε Καματερό και Ζωφριά – Το “ευχαριστώ” Σταύρου Τσίρμπα στους Δήμους Φυλής και Πετρούπολης
15/07/2025 00:02
Ανανεώθηκε 15/07/2025 00:06
1 '
Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε απόψε λίγο μετά τις 22:00 στο Ποικίλο Όρος, ανάμεσα στο Καματερό και τη Ζωφριά, κοντά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καματερού, χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τη συντονισμένη δράση όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού συνέδραμε άμεσα με υδροφόρα οχήματα, ενώ πολύτιμη ήταν και η συνδρομή των Δήμων Φυλής και Πετρούπολης, αποτρέποντας κάθε κίνδυνο για τις κατοικημένες περιοχές και τη σχολική μονάδα.
Ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας ευχαρίστησε θερμά τους όμορους Δήμους για την άμεση ανταπόκριση και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, στην Ελληνική Αστυνομία, την Πολιτική Προστασία και όλους τους εθελοντές που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή.
Να σημειωθεί, ότι οι υπηρεσίες του Δήμου παραμένουν σε διαρκή επιφυλακή, για τον κίνδυνο αναζωπύρωσης.











