KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Ισχυρή παρουσία μελών της κυβέρνησης στην κοπή πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ. Αχαρνών–Θρακομακεδόνων

26/01/2026 20:06
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Σε μια από τις πιο μαζικές εκδηλώσεις της νέας χρονιάς, η ΔΗΜ.ΤΟ. Αχαρνών–Θρακομακεδόνων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, σε μια εκδήλωση που ανέδειξε την ισχυρή παρουσία κυβερνητικών στελεχών, υπουργών, βουλευτών της Ανατολικής Αττικής και τοπικών αυτοδιοικητικών παραγόντων. Η «Αυλή του Νώντα» γέμισε από μέλη και φίλους της παράταξης, σε μια συγκέντρωση που έδειξε ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα στην περιοχή.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μεταξύ των παρευρισκομένων ξεχώρισε η παρουσία του δημάρχου Αχαρνών, Σπύρου Βρεττού, ο οποίος, με ανάρτησή του, τόνισε τον διαχρονικά κρίσιμο ρόλο της τοπικής οργάνωσης ως διαύλου επικοινωνίας ανάμεσα στην κοινωνία των Αχαρνών και την κεντρική διοίκηση.

Όπως επισήμανε ο κ. Βρεττός, η ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Αχαρνών–Θρακομακεδόνωνλειτουργεί εδώ και χρόνια ως «συνδετικός κρίκος», μεταφέροντας τα ζητήματα της πόλης στο κέντρο λήψης αποφάσεων. Έναν ρόλο που, ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων, είναι καθοριστικός για έναν δήμο με σύνθετες ανάγκες, από τις υποδομές και την ασφάλεια έως την κοινωνική συνοχή και την καθημερινότητα των πολιτών.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον επανεκλεγέντα πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Αχαρνών–Θρακομακεδόνων, Πέτρο Μαρίνη, καθώς και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο δήμαρχος συνεχάρη τη νέα διοίκηση και ευχήθηκε μια δημιουργική θητεία, με προτεραιότητα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Τα στοιχεία που, όπως σημείωσε, τους χαρακτηρίζουν —η αγάπη για την πόλη, το κοινό όραμα για ανάπτυξη και πρόοδο— αποτέλεσαν τον κεντρικό άξονα της εκδήλωσης.

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη και ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, έδωσαν το «παρών» σε μια εκδήλωση που είχε έντονο πολιτικό χαρακτήρα, καθώς και οι βουλευτές της Ανατολικής Αττικής Μάκης Βορίδης, Βασίλης Οικονόμου, Στέλιος Πέτσας και Γιώργος Βλάχος όπως και ο αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής, Δημήτρης Δαμάσκος. Η ισχυρή εκπροσώπηση της κυβέρνησης στην εκδήλωση επιβεβαιώνει ότι η τοπική οργάνωση θεωρείται στρατηγικός κόμβος για τη διασύνδεση της κεντρικής πολιτικής σκηνής με τα προβλήματα της καθημερινότητας στην περιοχή.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: