KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Δήμος Αχαρνών: Τέσσερις βραδιές αφιερωμένες στο Νέο Κύμα στο «Πέτρινο»

09/06/2026 10:36
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Ένα μουσικό ταξίδι στις μελωδίες του ελληνικού Νέου Κύματος ετοιμάζει ο Δήμος Αχαρνών, διοργανώνοντας τέσσερις ξεχωριστές βραδιές στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πέτρινο». Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, με στόχο να αναβιώσουν την ατμόσφαιρα των ιστορικών μπουάτ και να φέρουν το κοινό πιο κοντά σε ένα από τα πιο αγαπημένα κεφάλαια της ελληνικής μουσικής δημιουργίας.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διαχρονικά τραγούδια που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή, σε έναν χώρο διαμορφωμένο για να θυμίζει τις αυλές και το κλίμα των μουσικών σκηνών όπου άνθισε το Νέο Κύμα. Παράλληλα, η διοργάνωση φιλοδοξεί να αναδείξει την ποιητική ευαισθησία και την πολιτιστική κληρονομιά που συνδέεται με το συγκεκριμένο μουσικό ρεύμα.

GIACHALI MARIA
ALMA FRONTISTIRIA
GRAMMATAKIA KENTRO MELETIS
HLEKTROFOTISTIKH

Στη σκηνή θα βρεθούν οι ερμηνευτές Τάκης Κωνσταντακόπουλος, Μαριάννα Παπαγεωργίου και Νίκος Μπουρνέλης, ενώ τη μουσική επιμέλεια υπογράφει ο μαέστρος Αντώνης Αμπαρτζάκης.

Οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων
  • Τετάρτη 10 Ιουνίου
  • Πέμπτη 18 Ιουνίου
  • Τετάρτη 24 Ιουνίου
  • Δευτέρα 6 Ιουλίου

Η έναρξη των μουσικών βραδιών είναι προγραμματισμένη για τις 21:00, ενώ στον χώρο θα λειτουργεί και κυλικείο για την εξυπηρέτηση των θεατών. Οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πέτρινο», στην οδό Καποδιστρίου 6, στις Αχαρνές.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Άννα Χοχλάκη
Συντάκτης
Άννα Χοχλάκη

Η Άννα Χοχλάκη έχει 30 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.