ΑΧΑΡΝΕΣ
Με το 2ο Δημοτικό Σχολείο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Παρασκευής συνεχίζεται σήμερα το 29ο Παιδικό Φεστιβάλ Δήμου Αχαρνών
28/05/2026 17:45
1 '
Με ένα πρόγραμμα γεμάτο παιδικές φωνές, χορό, ρυθμό και χρώμα συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου 2026, το 29ο Παιδικό Φεστιβάλ Δήμου Αχαρνών.
Τη σκυτάλη θα πάρει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ενότητες. Στο πρώτο μέρος, η μικρή σκηνή θα γεμίσει με χορωδιακά τραγούδια, εμπνευσμένα από αγαπημένα musical, ενώ στο δεύτερο μέρος οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Eurovision, με χορογραφίες γεμάτες κίνηση, ενέργεια και ζωντάνια.

Την επιμέλεια και διδασκαλία των χορογραφιών έχει η Ευμορφία Δημητρέα, με τη συμμετοχή των παιδιών να αποτελεί αποτέλεσμα συστηματικής προετοιμασίας και δημιουργικής δουλειάς.
Στη σημερινή εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, που ιδρύθηκε το 1983 και έχει μακρά παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής. Τα χορευτικά του τμήματα θα παρουσιάσουν πρόγραμμα με παραδοσιακούς, παιδικούς, Latin και Oriental χορούς, συνδυάζοντας την παράδοση με σύγχρονους ρυθμούς.
Το 29ο Παιδικό Φεστιβάλ Δήμου Αχαρνών συνεχίζει να αποτελεί μια μεγάλη γιορτή έκφρασης και συμμετοχής, με πρωταγωνιστές τα παιδιά και τη δημιουργικότητά τους.











