KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Πολιτική βραδιά με τον Μάκη Βορίδη στην οικία Καράμπελα – Μίχα στους Θρακομακεδόνες

14/06/2026 19:44
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Μια από εκείνες τις συναντήσεις που δεν χρειάζονται πολλά μικρόφωνα για να έχουν πολιτικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε στους Θρακομακεδόνες, στην οικία της Βίκυς Καράμπελα και του Γιάννη Μίχα, με προσκεκλημένο τον πρώην υπουργό και βουλευτή Ανατολικής Αττικής Μάκη Βορίδη.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Σε ένα φιλόξενο περιβάλλον, με χαλαρή διάθεση αλλά και με την πολιτική φυσικά παρούσα, το ζευγάρι υποδέχθηκε φίλους, γνωστούς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σε μια βραδιά που είχε απ’ όλα: συζητήσεις, χαιρετισμούς, πολλά πηγαδάκια και εκείνη την ατμόσφαιρα που συνήθως δημιουργείται όταν η πολιτική βγαίνει από τις αίθουσες και τα γραφεία και μεταφέρεται εκεί που χτυπά ο ρυθμός της κοινωνίας.

HLEKTROFOTISTIKH

Ο Μάκης Βορίδης βρέθηκε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους όχι με τη λογική μιας αυστηρής ομιλίας. Χαιρέτισε τον κόσμο, συνομίλησε με αρκετούς από τους καλεσμένους και αντάλλαξε απόψεις για την επικαιρότητα, την πολιτική συγκυρία, αλλά και για ζητήματα που απασχολούν την Ανατολική Αττική.

Σε μικρές παρέες, με κουβέντες που άλλαζαν διαρκώς θέμα, από την πολιτική μέχρι την καθημερινότητα, η οικία της Βίκυς Καράμπελα και του Γιάννη Μίχα μετατράπηκε για λίγες ώρες σε σημείο συνάντησης ανθρώπων της περιοχής, με κοινές αναφορές, πολιτικές ανησυχίες και διάθεση για επαφή.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Άννα Χοχλάκη
Συντάκτης
Άννα Χοχλάκη

Η Άννα Χοχλάκη έχει 30 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.