KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Σε χοροθέατρο ΑΜΥΝΑ και Ωδείο, ο Δημήτρης Μπουραίμης

03/11/2010 15:53
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μπουραίμης ΆμυναΜια ενδιαφέρουσα συνομιλία με τους γονείς και τους εργαζομένους του χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ και του Ωδείου Άνω Λιοσίων είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραίμης. Όπως τόνισε ο κ. Μπουραίμης, παρακολούθησε από την αρχή την προσπάθεια που ξεκίνησαν οι χοροδιδάσκαλοι Βίνα Ασίκη και ο Ορέστης Δημητρίου με το χοροθέατρο ΑΜΥΝΑ, υπό την ομπρέλα του Νίκου Παπαδήμα καθώς και την εξαιρετική δουλειά που έκανε το Ωδείο, όπου φοιτούσε και η κόρη του.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Εξέφρασε δε την έκπληξή του για το γεγονός ότι τόσο το χοροθέατρο, όσο και το Ωδείο έχουν παραμεληθεί τα τελευταία χρόνια. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής επεσήμανε την ανάγκη να μπορέσουν να καθιερωθούν τίτλοι σπουδών τόσο για τα παιδιά του χοροθεάτρου, όσο και για όσους φοιτούν στο Ωδείο και γενικότερα να μπορέσει να λειτουργήσει στην περιοχή ένα Πολιτιστικό Κέντρο, γεγονός που θα σημαίνει ένα διαφορετικό επίπεδο προσέγγισης για την τέχνη και τον πολιτισμό. Χαρακτήρισε, επίσης, τιμή για το Δήμο το γεγονός ότι οι γονείς στέλνουν τα παιδιά τους σε αυτές τις δραστηριότητες και επικροτούν αυτή την προσπάθεια.

Από την πλευρά τους, οι γονείς του χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ εξέφρασαν τα παράπονά τους για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η νυν διοίκηση το χοροθέατρο, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι πληρώνουν κανονικά δίδακτρα. Επιπλέον, έντονα παράπονα εξέφρασαν οι εργαζόμενοι του Ωδείου, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι επί έξι μήνες. «Δεν αντέχουμε άλλο τον εμπαιγμό. Είμαστε έξι μήνες απλήρωτοι και μας κοροιδεύουν καθημερινά» τόνισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Νίκος Φυλακτός, ο οποίος έκανε λόγο για απόλυτη απαξίωση του Ωδείου από την νυν διοίκηση.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: