KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Μεγάλη “λεία” από 50χρονη έκαναν τσιγγάνοι στα Άνω Λιόσια. Την οδήγησαν στην Πηγή Φυλής και την “ξάφρισαν”

17/09/2016 10:46
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Γερή “μπάζα” έκαναν δυο νεαροί τσιγγάνοι, άντρας και γυναίκα, από μια μεσήλικη γυναίκα την οποία μετέφεραν από το Φάληρο στα Άνω Λιόσια και την αφαίμαξαν κανονικά.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η 50χρονη επιβιβάστηκε με τη θέλησή της από την λεωφόρο Ποσειδώνος, σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαροί τσιγγάνοι με προορισμό τα Άνω Λιόσια. Όταν έφτασαν στην περιοχή, στο αυτοκίνητο επιβιβάστηκαν άλλοι δυο τσιγγάνοι και όλοι μαζί πήγαν στη θέση Πηγή στη Φυλή.

Εκεί άρχισαν να την απειλούν και να τη χτυπούν ενώ της αφαίρεσαν χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ, περίπου 5000 ευρώ σε μετρητά και διάφορα έγγραφα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πιθανότατα η 50χρονη είχε γνωριμία και εμπιστοσύνη στο νεαρό τσιγγάνο που τη μετέφερε από το Φάληρο (χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί τι της επεφύλασσε), καθώς ούτε θα επιβιβαζόταν με τη θέλησή της στο αυτοκίνητο αγνώστου, ούτε θα κουβαλούσε τόσα χρήματα επάνω της.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: