KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Ανοιχτές δυο θερμαινόμενες αίθουσες στο δήμο Φυλής

06/01/2017 21:09
Ανανεώθηκε 06/01/2017 21:15
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDAASDA

Ο δήμος Φυλής ανακοινώνει ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του ψύχους, είναι ανοιχτές δύο θερμαινόμενες αίθουσες για τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και χρειάζεται να προστατευθούν.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Συγκεκριμένα, διατίθενται η θερμαινόμενη αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στο Δημαρχείο, Πλατεία Ηρώων, στα Άνω Λιόσια, καθώς και το Δημοτικό Κατάστημα Φυλής (Φυλή). Οι αίθουσες είναι ήδη ανοιχτές και θα παραμείνουν ανοιχτές έως το τέλος της κακοκαιρίας.

HLEKTROFOTISTIKH

Επίσης, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθημερινότητας του Δήμου Φυλής παρακαλεί τους δημότες να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στη μία πλευρά του δρόμου προκειμένου να διευκολύνουν το έργο της αντιμετώπισης των προβλημάτων της κακοκαιρίας.

Αν σταθμεύουν και στις δύο πλευρές του δρόμου εμποδίζουν την διέλευση των δημοσίων οχημάτων πολιτικής προστασίας και δυσχεραίνουν το έργο τους, καθώς τα εκχιονιστικά μηχανήματα δεν θα μπορούν να περάσουν και να διατηρήσουν τους δρόμους ανοικτούς, καθιστώντας αδύνατη πιθανή αναγκαία διέλευση ακόμη και ασθενοφόρου.

Ο Δήμος Φυλής ζητεί την κατανόηση των δημοτών και τη συμβολή τους ώστε κατά τη επέλαση του χιονιά να μείνουν όλοι οι δρόμοι ανοικτοί.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.