KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Σκόνη το Σάββατο, πτώση θερμοκρασίας & πιθανή βροχόπτωση την Κυριακή σύμφωνα με το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

16/03/2018 16:32
Ανανεώθηκε 16/03/2018 16:33
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Αλλάζει το καιρικό σκηνικό από την Κυριακή το βράδυ, με πιθανή βροχόπτωση και πτώση της θερμοκρασίας. Το Σάββατο αναμένεται η ενίσχυση των Νοτίων ανέμων που θα… εμπλουτίσουν την ατμόσφαιρα με αρκετή σκόνη. Οι σχετικοί χάρτες δείχνουν ότι η ατμόσφαιρα θα είναι αποπνιχτική σε συνδυασμό με την άνοδο της θερμοκρασίας. Ήδη και την Παρασκευή, ήταν εμφανής η συγκέντρωση σκόνης από την Αφρική.

Μεγαλύτερη πτώση της θερμοκρασίας περιμένουμε από τις 22 του μήνα. Πάντως φαίνεται άνοδος της θερμοκρασίας από την ημέρα της Εθνικής Επετείου.

Το Σάββατο στις Αχαρνές η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 μέχρι 21 βαθμούς. Κυριακή από αργά το απόγευμα, θα αρχίσει να σημειώνεται πτώση. Στη Φυλή η θερμοκρασία, από 8 έως 18 βαθμούς.

Οι άνεμοι το Σάββατο αρχικά θα πνέουν ασθενείς Νοτιοδυτικοί και αργότερα ενισχυμένοι Νότιοι. Την Κυριακή, Νότιοι και από το απόγευμα Δυτικοί.

 

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: