KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκπρόσωπος της ηπειρώτικης παράδοσης σε εκπομπή της ΕΡΤ2 ο σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων

01/06/2018 10:38
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Τραγούδια και χορούς από την Ήπειρο, με τον ιδιαίτερο τρόπο που χαρακτηρίζει τους χορευτές του, θα αποδώσει ο σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, στην εκπομπή της ΕΡΤ2 “Στην αυλή των χρωμάτων”, αυτό το Σάββατο.

Πρόκειται για μια νέα εκπομπή που με την Αθηνά Καμπάκογλου, που φιλοδοξεί να ομορφύνει τα Σαββατιάτικα απογεύματα, παρουσιάζοντας ενδιαφέροντες ανθρώπους από το χώρο του πολιτισμού, ανθρώπους με κύρος, αλλά και νεότερους καλλιτέχνες.

Αυτό το Σάββατο 2 Ιουνίου, σε ένα υπέροχα διαμορφωμένο σκηνικό, θα παρουσιάσει χορούς και τραγούδια από την Ελλάδα ενώ την Ήπειρο θα εκπροσωπήσουν ο Κώστας Μήτσης με το σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων Στο πλαίσιο αυτό, έγινε ένα οδοιπορικό στην ηπειρώτικη μουσική και τους χορούς ενώ παρουσιάστηκαν παραδοσιακά χειροποίητα εδέσματα, που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του Συλλόγου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η εκπομπή θα προβληθεί στο δεύτερο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, στις 18.00, και θα φέρει τη σφραγίδα της αυθεντικής, παραδοσιακής παρουσίας.

 

σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, εκπομπή ΕΡΤ2 σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, εκπομπή ΕΡΤ2

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: