KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Σε δύο κύματα η επερχόμενη κακοκαιρία. Η πρόγνωση για Αχαρνές & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

18/10/2018 12:27
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Αλλάζει όπως ήδη έχουμε πει από την προηγούμενη εβδομάδα, ο καιρός από την Κυριακή. Όπως φαίνεται, θα έχουμε αλλαγή σε δύο στάδια. Από το Σάββατο το απόγευμα, θα αρχίσει η σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας, που θα γίνει περισσότερο αισθητή την Κυριακή. Την Κυριακή το βράδυ, υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενή βροχόπτωση.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Το δεύτερο στάδιο που θα μας επηρεάσει θα έρθει τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία θα έχει σημειώσει πτώση οκτώ με δέκα βαθμούς και θα έχουμε βροχοπτώσεις, περιοδικά και τοπικά έντονες. Οι βροχοπτώσεις σύμφωνα με την τάση, θα συνεχισθούν τουλάχιστον τις επόμενες δύο ημέρες.

HLEKTROFOTISTIKH

Και για να πάμε και λίγο πιο μακριά, στις 23 Οκτωβρίου φαίνονται χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Την Παρασκευή η θερμοκρασία στις Αχαρνές θα κυμανθεί από 13 μέχρι 24 βαθμούς. Στη Φυλή από 14 μέχρι 22 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς Βόρειοι.

 

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.