KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σταυρούλα Δήμου: “Στη Φυλή δε χωρά ούτε ένα εργοστάσιο απορριμμάτων”

19/02/2013 20:33
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

dimou perifereiakoΤη διαχρονική θέση της για απομάκρυνση της χωματερής από τα Άνω Λιόσια και τη βεβαιότητα ότι η περιοχή της Φυλής με τα πέντε εργοστάσια, δεν μπορεί να δεχθεί ούτε ένα ακόμα, εξέφρασε στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, η αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Σταυρούλα Δήμου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Μεταξύ άλλων, είπε:

«Έχω κάνει αγώνες εναντίον της χωματερής και τολμούν κάποιοι άθλιοι στα Λιόσια και λένε, για μένα και τον Άγγελο Λιόση ότι θα μας κηρύξουν ανεπιθύμητους στην περιοχήΕγώ δεν εκβιάζομαι από κανέναν. Ούτε πιέζομαι από τον Σγουρό, ξέρει τις θέσεις μου, ξέρω τις δικές του»

«Τα πολλά αντισταθμιστικά έπεσαν επί δημαρχίας Νίκου Παπαδήμα. Ο Παπαδήμας έκανε έργο κοινωνικό στα Λιόσια, τα οποία πριν από εκείνον είχαν 75% ανεργία, δεν υπήρχε ούτε ένα γυμναστήριο, ούτε ένα γυμνάσιο. Έκανε αποχέτευση που στην Ανατολική Αττική δεν υπάρχει, έγιναν υποδομές, σχολεία, κλειστά γυμναστήρια, ανοιχτό κολυμβητήριο».

“Έχει γίνει έργο που δεν μπορεί να συντηρηθεί. Και ο καινούριος δήμαρχος ήρθε και βρήκε ένα κακό χάλι”

«Όποιος δεν ξέρει την ιστορία να μην λέει εύκολα λόγια. Είναι μεγάλο λάθος να λέμε ότι η περιοχή ανήκει στο δασαρχείο. Είναι λάθος να λέμε ότι τα χρήματα που δόθηκαν κακώς δόθηκαν. Γιατί αυτή η περιοχή να μην έχει αντισταθμιστικά για όλο το χάλι που είδατε πριν; Είμαι διαχρονικά κατά των αντισταθμιστικών αλλά και ο Ασπρόπυργος και η Ελευσίνα παίρνουν αντισταθμιστικά για τα ΕΛΠΕ» .

«Οι γυρολόγοι που αγαπούν τη Δυτική Αττική και τη νοιάζονται και πάνε και στην Ανατολική Αττική και λένε κακώς σας φέρνουν εδώ τα σκουπίδια, προσφέρουν τη χειρότερη υπηρεσία στην Αττική».


(σ.σ. Η ομιλία της κας Δήμου ξεκινά από το 1.21′.59”)

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: