KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Φαντασμαγορικές αποκριάτικες εκδηλώσεις από Δ. Αχαρνών και ΔΗΚΕΑ. Ένα εμπνευσμένο πρόγραμμα με συναυλίες, αποκριάτικη παρέλαση και παράδοση

13/02/2020 19:05
Ανανεώθηκε 13/02/2020 19:08
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Φέτος, η πόλη των Αχαρνών «ντύνεται» με τα πιο ωραία και φανταχτερά στολίδια της και μας καλεί να γιορτάσουμε μέσα από ένα πολύχρωμο «μωσαϊκό» αποκριάτικων δράσεων και εκδηλώσεων, το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Φεβρουαρίου και το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών (ΔΗΚΕΑ) και ο πρόεδρός της Γιάννης Νίκας δημιούργησαν ένα εμπνευσμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων ικανό να καλύψει ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Mουσικές διαδρομές, παρελάσεις, χορευτικά παραδοσιακών συλλόγων, αναβίωση παραδοσιακών αποκριάτικων εθίμων, καμήλα, ντόντιλιες καθώς και συναυλία με την Χρύσπα συνθέτουν το πλούσιο αποκριάτικο μενού που “σερβίρει” φέτος Δήμος Αχαρνών και ΔΗΚΕΑ. Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στην Κυριακή 1 Μαρτίου με άρματα σχολείων και συλλόγων.
Ξεχωριστή θέση έχουν-φέτος- και τα Κούλουμα που, για πρώτη φορά, θα διοργανωθούν στην πλατεία Ολυμπιονικών, στο Ολυμπιακό Χωριό. Χορός, μουσική από συλλόγους της περιοχής και σαρακοστιανά εδέσματα θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν, όλοι όσοι βρεθούν εκείνη τη μέρα στο Ολυμπιακό Χωριό, έτσι όπως το απαιτεί άλλωστε και η παράδοση.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: