HOT STORY
Σύσκεψη με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στο δημαρχείο Αχαρνών
24/02/2020 06:57
1 '
Μία ακόμη συνάντηση εργασίας με θέμα την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας είχε, πριν λίγες ημέρες, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.
Συγκεκριμένα, υποδέχτηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο πολυμελές κλιμάκιο στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό την ενημέρωση του επιχειρησιακού σχεδίου που εκπονείται από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη για τη δημιουργία ομπρέλας προστασίας στον Δήμο Αχαρνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός του Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοιδης έχει επιληφθεί προσωπικά επί του θέματος σε συνέχεια της συνάντησης εργασίας που είχε με τον Δήμαρχο Αχαρνών την περασμένη Τρίτη.
Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν οι ακόλουθοι:
- Υποστράτηγος Δασκαλάκης Εμμανουήλ, βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής
- Αστυνομικός Διευθυντής Λάσκος Σπυρίδων, Διευθυντής Δ/νσης Τροχαίας Αττικής
- Αστυνομικός Διευθυντής Συκιωτάκης Ευάγγελος, Διευθυντής Δ/νσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής
- Αστυνομικός Διευθυντής Διώσχαρης Σπυρίδων, Διευθυντής Υποδ/νσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής
- Αστυνομικός Υποδιευθυντής Πλακιάς Ευάγγελος, Διοικητής Υποδ/νσης Αστυνομικών επιχειρήσεων Δυτικής Αττικής
- Αστ.Υποδιευθυντής Συρμαλής Ιωάννης, Διοικητής τμήματος Αχαρνών
- Αστυνόμος Α’ Καπελλάκης Ιωάννης, Διοικητής τμήματος Ολυμπιακού Χωριού
- Αστυνόμος Β’ Λιακόπουλος Ελευθέριος, Διοικητής Δ’τμήματος ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής
Τον σύλλογο κατά της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών του Δήμου Αχαρνών εκπροσώπησε ο κ. Γιώργος Κουλόγιαννης.











