KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

“Ομάδα Εφήβων” από το Κέντρο “ΔΙΕΞΟΔΟΣ” του Δ. Αχαρνών για τους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

18/03/2021 07:36
Ανανεώθηκε 18/03/2021 07:37
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Αχαρνών  «Διέξοδος» πρόκειται να υλοποιήσει στο πλαίσιο του Προγράμματος Υποστήριξης της Οικογένειας, Ομάδα Εφήβων 6 συναντήσεων για μαθητές Δ/βάθμιας Εκπαίδευσης.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

      Οι θεματικές αφορούν στην βέλτιστη επικοινωνία μέσα στην οικογένεια, στην ενεργητική ακρόαση, στην αντίληψη του εαυτού και της επιρροής των σημαντικών άλλων, στην αναγνώριση, έκφραση και διαχείριση των συναισθημάτων, στην λήψη αποφάσεων, στην δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, στην επικοινωνία στο σχολικό πλαίσιο και γενικότερα στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι έφηβοι μαθητές στην αλληλεπίδραση με τους γονείς, τους δασκάλους, τους συμμαθητές και φίλους τους.

HLEKTROFOTISTIKH

Οι συναντήσεις γίνονται πλέον προσαρμοσμένες στην πραγματικότητα που επιβάλλουν οι νέες συνθήκες του καθεστώτος πανδημίας, εξ’ αποστάσεως.

Την ομάδα γονέων συντονίζει το επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Τριανταφύλλου Παναγιώτης Κοινωνιολόγος – Εγκληματολόγος.

                 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ:

  • Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, 18:00 – 19:30
  • Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021, 18:00 – 19:30
  • Δευτέρα 05 Απριλίου 2021, 18:00 – 19:30
  • Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, 18:00 – 19:30
  • Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, 18:00 – 19:30
  • Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, 18:00 – 19:30

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Άννα Χοχλάκη
Συντάκτης
Άννα Χοχλάκη

Η Άννα Χοχλάκη έχει 30 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.