KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο συντοπίτης μας δημοσιογράφος Λεωνίδας Δημήτρουλας υποψήφιος για το Β’θμιο του ΠΣΑΤ

03/07/2021 14:41
2 '
Τοπική Αυτοδιοίκηση, νομοσχέδιο, απλή αναλογική, εκλογές,
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Με αρκετή δόση χιούμορ γνωστοποίησε την παρθενική του συμμετοχή σε εκλογική διαδικασία ο φίλος και πολύ καλός συνάδελφος δημοσιογράφος, Λεωνίδας Δημήτρουλας.
Το μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ,ο οποίος έχει θητεύσει σε ενημερωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες τοπικές και κεντρικές, αλλά και μεγάλα ενημερωτικά site με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστή την υποψηφιότητά του για το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.
Πιο συγκεκριμένα ο Λεωνίδας έγραψε:
“Με τις εκλογές οι σχέσεις μου ήταν τυπική. Δηλαδή, ήμουν πάντα εκεί, αλλά… ως εκεί! Με την προτροπή ενός πολύ καλού φίλου και συναδέλφου είπα να κάνω το παραπάνω βήμα.
Ιδού λοιπόν…. Για πρώτη φορά, στη σχεδόν 25χρονη πορεία μου στον χώρο, τίθεμαι στην κρίση σας. Την Πέμπτη 8 Ιουλίου είμαι ένας από τους 6 υποψηφίους για το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ.
Είμαι μέλος του Συνδέσμου από τα πρώτα χρόνια του 21ου αιώνα και αυτό που μπορώ να δεσμευτώ είναι πως θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να κάνει και ο ΠΣΑΤ το… παραπάνω βήμα.
Μικρή λεπτομέρεια; Θα πρέπει να εκλεγώ!”.
Save the date λοιπόν για όλα τα μέλη του ΠΣΑΤ και όσους μπορούν να λάβουν μέρος στις εκλογές.
Πέμπτη 8 Ιουλίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 16:00 το μεσημέρι η διαδικασία της ψηφοφορίας που θα γίνει μόνο διαδικτυακά!

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: