ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ
Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στα Επτάνησα
11/06/2026 16:24
1 '
Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στα Επτάνησα και στη μεγάλη ιστορική επέτειο της Ένωσής τους με την Ελλάδα διοργανώνεται την Παρασκευή 12 Ιουνίου, στην Πλατεία Ανάκασας, στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00 και υπόσχεται να μεταφέρει το κοινό στα πανέμορφα νησιά του Ιονίου, μέσα από τη μουσική, τον χορό και την παράδοση. Στο επίκεντρο της βραδιάς θα βρεθούν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Επτανησίων Αγίων Αναργύρων – Καματερού, τα οποία θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα 162 χρόνια από την Ένωση των Επτανήσων με την Ελλάδα.
Η γιορτή, όμως, δεν θα περιοριστεί μόνο στην επετειακή παρουσίαση. Αμέσως μετά, η Πλατεία Ανάκασας θα γεμίσει νησιώτικους ρυθμούς, τραγούδια και χορό, με τα αγαπημένα «Βερυκοκάκια» να δίνουν τον τόνο σε ένα μεγάλο γλέντι ανοιχτό για όλους.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου, στις 20:00, στην Πλατεία Ανάκασας.








